![]() |
![]() |
![]() |
[D2 96 2.8PB ] Jaka instalacja i jaki koszt
-
- Forum Audi A8
- Moje auto: 80 B4
- Rocznik: 1994
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: XXXX
Koloru nie pamiętam ale wiem, że były - aż tak ułomny nie jestem
Teraz nie wiem co zamówić, pewnie padnie na LPGtechy (choć nie miałem z nimi do czynienia kolega namawia bo ma w S6 i radzą sobie). Jakie jest wasze zdanie na ich temat?

Teraz nie wiem co zamówić, pewnie padnie na LPGtechy (choć nie miałem z nimi do czynienia kolega namawia bo ma w S6 i radzą sobie). Jakie jest wasze zdanie na ich temat?
Audi B2,B3 i B4....trochę ich było.
Audi A6 3,0 30VQ - było
Audi S6 Avant Tip - było
Audi S6 Avant Man - było
Audi A4 2,8 Quattro - było
Audi Cabriolet 2,8 - było
Audi A8 4,2 32V - jest
Audi A6 3,0 30VQ - było
Audi S6 Avant Tip - było
Audi S6 Avant Man - było
Audi A4 2,8 Quattro - było
Audi Cabriolet 2,8 - było
Audi A8 4,2 32V - jest
U mnie barracudy przejechaly 60k km (na filtrach odstojnikowych zeby nie bylo). W czasie tych 60k km dwie padly (z 8) - jedna zaczela zubażać na wysokich obrotach (zaplony wypadac zaczely powyzej 5,5k rpm) a druga zaczęła klepac jak stary zawór w ursisie. Twin na razie daje rade - jeszcze nie musialem go regenerowac.
Generalnie dobrego zdania o tych barracudach to nie mam (ze wzgledu na te dwie ktore mi sie zepsuly). Jak na razie do tej pory cala reszta smiga bez wiekszych problemow.
Generalnie dobrego zdania o tych barracudach to nie mam (ze wzgledu na te dwie ktore mi sie zepsuly). Jak na razie do tej pory cala reszta smiga bez wiekszych problemow.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"