Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl części samochodowe mostostacja.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

[S8 D2 99 LPG ] Katalizatory

krzaklewski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[S8 D2 99 LPG ] Katalizatory

Post autor: krzaklewski » 12 kwie 2016, 14:01

Pytanie konkretnie do ludzi ktorzy wycinali katy konkretnie tylko i wylacznie w s8 d2 fl wiem ze temat byl milion razy poruszany jednakze nie znalazlem opini co konkretnie daje to w tym silniku ogladalem kilka filmow nw yt gdzie dzwiek ski byl oszalamiajacy i chcialbym taki uzyskac cala przygode chce zaczac od wyciecia katow co to zmieni lub zepsuje pomysl mam taki na poczatek by wyciac oba wstawic (rurke puszke czy strumiennice????) nastepnie wyciac koncowy i zobaczymy jak to gra <hmm>
Ostatnio zmieniony 23 maja 2016, 10:57 przez krzaklewski, łącznie zmieniany 1 raz.

ernesto

Re: Katy & Wydech

Post autor: ernesto » 12 kwie 2016, 14:44

krzaklewski pisze: chce zaczac od wyciecia katow co to zmieni lub zepsuje pomysl mam taki na poczatek by wyciac oba wstawic (rurke puszke czy strumiennice????) nastepnie wyciac koncowy i zobaczymy jak to gra <hmm>
Gdybyś uważnie czytał to wiedziałbyś co daje wycięcie katów.
Wydech robi się od końca a nie od początku.
Wstawienie rur lub strumienicy przyczyni się powstaniu rezonansu w układzie wydechowym.
Rury jeszcze jak cie mogę ale strumienice dodatkowo powiększą rezonans/
Filmy filmami. Wiedz, że każdy sprzęt inaczej nagrywa nawet ten sam samochód nagrywany innymi rejestratorami robi różnicę.

Powodzenia.

krzaklewski
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: krzaklewski » 12 kwie 2016, 15:01

a co z sadami wyskakuja jakies bledy ? trudna operacja czy kazdy tlumikarz mi to zrobi?

Pawulon_90
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Pawulon_90 » 12 kwie 2016, 15:08

JA niemam katow wstawione tlumimki przelotowoe w sondy wstawione emulatory i brak koncowego tłumika i jest oki:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl