witam czy ktos moze cos powiedziec na temat tych swiec? Wiem ze tanie ale czy beda chadziac u mnie? Jezdzi ktos na nich?
http://moto.allegro.pl/item1090366434_s ... a6_a8.html
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 '94 4,2PB/LPG] Świece zapłonowe
[D2 '94 4,2PB/LPG] Świece zapłonowe
Ostatnio zmieniony 16 gru 2010, 10:31 przez tommi, łącznie zmieniany 4 razy.
Według katalogu firmy z częściami samochodowymi występuje jako zamiennik do silnika ABZ. Nie sprzedają tego za wiele bo nawet na magazynie tego nie mają. Jak to się sprawuje ciężko powiedzieć bo większość z nas jeździ na NGK lub Bosch. Według tego katalogu są jeszcze inne które się dobrze sprzedają są to: BERU, BOSCH, CHAMPION, DENSO, NGK.
Dążenie do doskonałości.
ostatnio wyczulem ale zaznaczam ze jest to bardzo delikatne ledwo wyczowalne szarpanie, mianowicie jak dodaje delikatnie gazu najczesciej przy niedogrzanym silniku to sa takie objawy i co dziwne nie zawsze tak jest.niewazne czy jade na gazie czy na benzynie.moze swiece trzeba wymienic odkad kupilem auto wiekszosc zeczy eksploatacyjnych wymienilem a swiec jeszcze nie.zrobilem na nich ja juz 15 tys. z tego 14 tys.na gazie.nie wiem ile poprzednik na nich jezdzil widzicie jakies powiazanie tej przypadlosci do swiec a moze delikatnie dawanie gazu i komputer sie waha czy jechac czy nie.pozdrawiam