nie nie jest i tak to koncerny ludzi nabijają w butelke
chcesz syntetyk to kup 0w40 na takim jezdzilem jezdze i bede jeździł dopóki będzie synth oil bez high tech top tec i tp
to oznacza ze ten olej nie jest w pełni syntetyczny tylko wykonany w technologii syntetycznej co za tym idzie jest inna baza i pomimo lepszych wynikow powiedzmy na tle konkurencji i tak nie jest to olej syntetyczny tylko wykonany w technologii syntetycznej takie oleje zwane potocznie hydrocrackowane po paru tysiącach traca swoje własciwosci inaczej prościej mówiąc nie zapewniają pełnej ochrony powiedzmy dają rady max do 4000km po rozgrzaniu niestety już po schłodzeniu maja owiele gorsze parametry .. w przeciwieństwie do oleju wpełnisyntetycznego gdzie jego bazą jest gaz a nie zbogacona ropa
mimo ze parametry hitech mogą wydawac się lepsze na tle niektórych syntetyków to jednak o wiele szybciej traca swoje własciwosci ...
osobiście prowadzę mała sprzedaż olejów tej marki niestety nie jestem potentatem i nie mam nawet zamiaru isc w tym kierunku ale ...
byłbym nie uczciwy jeżeli bym tobie o tym nie powiedział
a przecie forum jest by sobie pomagać
ogolnie na temat rodzajów olejów mówiłem o tym dość szeroko mniejwiecej chyba w połowie tego tematu ....
olej który sugerujesz jest jednym z najtańszych high tech top tec na rynku wśród LM średnio niecałe 34 e za banke olej syntetyczny LM koszta minimalne to 60 - 85 e za banke cena jest niemalże 2xwieksza niestety z ceny można zejść kupując olej w 50/100/200 l beczkach i rozlewając go co nie którzy tez tak robia to potrafi się odbić na jakości kupując olej w 200l bedzkach trzeba się liczyć ze chociaż się pobańkuje to i tak nie sprzeda od razu a olej starzeje się