Nie chcę definitywnie wywalić wtrysków benzyny tylko próbuje je przenieść w inne miejsce. Miejsce mocowania wtrysków benzyny jest optymalnie dobranym i zaprojektowanym przez producenta. Standardowo jak montuje się gaz to robi się gdzieś wkrętki i wtryski LPG łączy wężykami, co by nie mówić jest to poniekąd prowizorka.. Jeśli uda mi się wstawić wtryski LPG w miejscu benzynowych wyeliminuje w ogóle te wężyki i gaz będzie trafiał bezpośrednio z wtryskiwacza w idealne miejsce bez żadnych przeszkód i strat w postaci jakiejś tam długości wężyków i złączek w których zawsze zostaje trochę gazu i czas reakcji jest gorszy. W sumie montaż w miejscu benzynowych już mam opanowane, problemem pozostaje odpowiednie zamocowanie wtrysków benzynowych w kolektorze trochę powyżej i pod odpowiednim kątem, problem bo kolektor jest plastikowy i ma cienkie ścianki a trzeba mocować zgodnie ze strugą powietrza wewnątrz
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2