Nie polecam uzytkownika forum: Tomek88
Również popieram. Wykorzystują fakt, ze ludzie na forum w większym stopniu maja do siebie zaufanie niż podczas typowych tradycyjnych transakcji gdzie obie strony się nie znają.
Moja propozycja:
Jeśli osoba która zostali oskarżona o jakieś "nie dżentelmenskie" zachowanie w przeciagu dwoch tygodni nie wyjasni sprawy lub sie nie odzywie to robi out z naszego forum. Mysle, ze takie rzeczy trzeba rozwiazywac zdecydowanie i bez zadnych ostrzezen aby bylo jasne, ze jezeli ktos chce byc na forum to musi sie zachowywac i tego typu zachowania sa zdecydowanie tutaj nietolerowane
Moja propozycja:
Jeśli osoba która zostali oskarżona o jakieś "nie dżentelmenskie" zachowanie w przeciagu dwoch tygodni nie wyjasni sprawy lub sie nie odzywie to robi out z naszego forum. Mysle, ze takie rzeczy trzeba rozwiazywac zdecydowanie i bez zadnych ostrzezen aby bylo jasne, ze jezeli ktos chce byc na forum to musi sie zachowywac i tego typu zachowania sa zdecydowanie tutaj nietolerowane
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
no Ciekaw jestem kto to taki....Gabriel pisze:Oczywiście piętnować. Sam chętnie bym napiętnował kolega który bardzo dobrze jest tu na forum znany i to również z dobrej strony. Ja sam miałem zdanie bez skazy o nim, aż wystawił mnie do wiatru i skasował grubsze pieniądze.
Dlatego jeżeli się taki temat stworzy to opiszę kto to był i co zrobił.
dawaj Gabriel namiary....!!
ps. ale w tym wszystkim dajmy się wypowiedzieć i drugiej stronie... za nim go wszyscy tu przekreślą!
hm moze dodam swoje 3 grosze.
może nieuczciwym sprzedawcą wlepiać koło nick'a po lewej stronie range "nieuczciwy sprzedawca"
tak by kazdy widział, że sprzedający miał wczesniej problemu z wywiązaniem sie z transakcji.
oczywiście całość po uprzedniej weryfikacji przez moderatorów. Np otrzymują potwierdzenie wpłaty od kupującego, a od sprzedajacego brak kontaktu itp.
Wtedy w wydzielonym temcie delikwent trafia na czarną liste, gdzie jest napsiane jego imie, nazwisko i miejscowość, a szczególowe dane są w posiadaniu adminów.
Jednak gdyby taki osobnik założył sobie nowe konto i dalej chciał ciulać ludzi można porównać czy osoba o takim nazwisku i z tej miejscowości nie widnieje na liscie. W razie natrafienia na niego znowu - werfikacja z resztą danych, które posiadają admini.
Oczywiście kwestia dopracowania wszystkiego.
Ale za publiczne udostępnianie danych się nikt nie doczepi, bo samo imie, nazwisko i miejscowość to przecież nic konkretnego.
może nieuczciwym sprzedawcą wlepiać koło nick'a po lewej stronie range "nieuczciwy sprzedawca"
tak by kazdy widział, że sprzedający miał wczesniej problemu z wywiązaniem sie z transakcji.
oczywiście całość po uprzedniej weryfikacji przez moderatorów. Np otrzymują potwierdzenie wpłaty od kupującego, a od sprzedajacego brak kontaktu itp.
Wtedy w wydzielonym temcie delikwent trafia na czarną liste, gdzie jest napsiane jego imie, nazwisko i miejscowość, a szczególowe dane są w posiadaniu adminów.
Jednak gdyby taki osobnik założył sobie nowe konto i dalej chciał ciulać ludzi można porównać czy osoba o takim nazwisku i z tej miejscowości nie widnieje na liscie. W razie natrafienia na niego znowu - werfikacja z resztą danych, które posiadają admini.
Oczywiście kwestia dopracowania wszystkiego.
Ale za publiczne udostępnianie danych się nikt nie doczepi, bo samo imie, nazwisko i miejscowość to przecież nic konkretnego.
Ciężko będzie to zrobić , ale najszybciej przez blokadę "IP" .boruc23 pisze:blokować im zakładanie nowego konta.
Ale jeśli ktoś nie ma stałego "ip" , to i tak to nie będzie działać i taki ktoś będzie mógł wejść na forum .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.