Audi A8 d2 2.8 Pb 99'
Audi A8 d2 2.8 Pb 99'
Witam wszystkich,
Wreszcie przedstawiam swoje Audi A8 d2 2.8 Pb 99'
Nie będę zbytnio się rozpisywał, opisze tylko co posiada z ciekawszego wyposażenia:
- webasto
- tv
- navi
- zmieniarka 6 cd
- telefon
- parktronik (P+T)
- xenony (automatyczne samo-poziomowanie)
- skóra recaro
- rolety boczne oraz tylna elektryczna
- samo ściemniające się lusterka
- itp.
Zamieszczam link do filmiku, oczywiście w roli głównej A8 ;-) Zachęcam do komentowania, miłego oglądania. (jakość nie powala, kręcone aparatem na dodatek w późnych godzinach)
FILMIK
I kilka zdjęć:
Wreszcie przedstawiam swoje Audi A8 d2 2.8 Pb 99'
Nie będę zbytnio się rozpisywał, opisze tylko co posiada z ciekawszego wyposażenia:
- webasto
- tv
- navi
- zmieniarka 6 cd
- telefon
- parktronik (P+T)
- xenony (automatyczne samo-poziomowanie)
- skóra recaro
- rolety boczne oraz tylna elektryczna
- samo ściemniające się lusterka
- itp.
Zamieszczam link do filmiku, oczywiście w roli głównej A8 ;-) Zachęcam do komentowania, miłego oglądania. (jakość nie powala, kręcone aparatem na dodatek w późnych godzinach)
FILMIK
I kilka zdjęć:
Gratuluje auto śliczne, zacnie się prezentuje
A co do twojego pytania o diodę Marto, mam takiego magika od elektroniki i kiedyś z nim rozmawiałem na temat tego że chciałbym zamontować sobie taki gadżet. Powiedział iż można jedną lub dwie delikatne małe diody czerwone w osłonach zamontować w miejsce gdzie znajduje się lampka i sterowanie od szyberdachu, jesli chodzi o zasilanie to dobrze sie składa że prąd do szyberdachu dochodzi jeszcze przez chwilę po wyłączeniu samochodu więc mogłoby to dawać fajny efekt oświetlając tunel środkowy w miejscu tiptronica. Pozdrawiam
A co do twojego pytania o diodę Marto, mam takiego magika od elektroniki i kiedyś z nim rozmawiałem na temat tego że chciałbym zamontować sobie taki gadżet. Powiedział iż można jedną lub dwie delikatne małe diody czerwone w osłonach zamontować w miejsce gdzie znajduje się lampka i sterowanie od szyberdachu, jesli chodzi o zasilanie to dobrze sie składa że prąd do szyberdachu dochodzi jeszcze przez chwilę po wyłączeniu samochodu więc mogłoby to dawać fajny efekt oświetlając tunel środkowy w miejscu tiptronica. Pozdrawiam
Bardzo fajne A8 fajne felgi mialem takie kupic w tamtym roku, ale jakos pokusilem sie o 20" Co to za felgi w Twoim podpisie?? moglbys dac jakas lepsza fote ??
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
NiKoŚ, hehe no patrz, jakiś rusek sobie już przywłaszczył :mrgreen: Szkoda że filmik kręciłem wieczorem, mało co widać :-/
Masz rację, szkoda że tylko 2.8 bo dynamiką to nie powala. Ale rozstałem się już z moją ósemeczką :-/ Szkoda bo była naprawdę zadbana. Mam nadzieję że nowy właściciel jest z niej zadowolony i służy mu dobrze.
Masz rację, szkoda że tylko 2.8 bo dynamiką to nie powala. Ale rozstałem się już z moją ósemeczką :-/ Szkoda bo była naprawdę zadbana. Mam nadzieję że nowy właściciel jest z niej zadowolony i służy mu dobrze.