![]() |
![]() |
Moje byle co
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
to też fakt :mrgreen: :mrgreen:123mielony pisze:Jak dla mnie zaraz po taśmie na drugim miejscu jest pokrowiec na przednim siedzeniu
a nawet nie zwróciłem uwagi na ten pokrowiec . :wpale: :wpale:
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

Panowie,
prosze o powstrzymanie sie przed uszczypliwymi komentarzami. poza tym mysle, ze wiekszosc z nas wyrobila sobie opinie o stanie faktycznym tego samochodu, jeszcze przed opublikowaniem zdjec. jedynie co mozemy zrobic to: nie zostawic kolegi inter32 samego. ja co prawda nie mam pomyslu, ale jesli ten samochod ma tyle wad, to chyba najlepiej sprzedac.
prosze o powstrzymanie sie przed uszczypliwymi komentarzami. poza tym mysle, ze wiekszosc z nas wyrobila sobie opinie o stanie faktycznym tego samochodu, jeszcze przed opublikowaniem zdjec. jedynie co mozemy zrobic to: nie zostawic kolegi inter32 samego. ja co prawda nie mam pomyslu, ale jesli ten samochod ma tyle wad, to chyba najlepiej sprzedac.
Po prostu rzecz biorąc twoje auto było składane z kilku , założę się że nie masz pianki wygłuszającej , jak zdejmiesz dywaniki to masz piankę na podłodze ??Inter32 pisze:wady ma dla mnie dla was nie ma dla mnie fotele są fatale, wyciszenie słabe, komfort zerowy, skręt słaby hamulce też, wykończenie wnętrza z najgorszych materiałów
Ps:

Ps:

Inter32,
przepraszam, ale ten samochod ze zdjec wyglada jakos niezadbany. jesli zestawic to z samochodem z tego ogloszenia to ...
to sa dwa rozne swiaty. oczywiscie rozumiem, ze w ogloszeniu samochod musi prezentowac sie ladnie, byc zadbany (czyli czysty). ale nawet jesli "wypucujesz" swoj samochod to bedzie znacznie odbiegal od tego z ogloszenia.
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17690203
pisze to dlatego, ze mam wrazenie, ze przez wiele lat nikt nie dbal o Twoj egzemplarz. no i efekt jest - jestes zupelnie niezadowolony. takze nie sadze, abys zdolal naprawic tych kilka tysiecy czesci, ktore ulegly zaniedbaniu przez te wiele lat. sprzedaj go chlopakowi swojej bylej dziewczyny.
przepraszam, ale ten samochod ze zdjec wyglada jakos niezadbany. jesli zestawic to z samochodem z tego ogloszenia to ...
to sa dwa rozne swiaty. oczywiscie rozumiem, ze w ogloszeniu samochod musi prezentowac sie ladnie, byc zadbany (czyli czysty). ale nawet jesli "wypucujesz" swoj samochod to bedzie znacznie odbiegal od tego z ogloszenia.
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C17690203
pisze to dlatego, ze mam wrazenie, ze przez wiele lat nikt nie dbal o Twoj egzemplarz. no i efekt jest - jestes zupelnie niezadowolony. takze nie sadze, abys zdolal naprawic tych kilka tysiecy czesci, ktore ulegly zaniedbaniu przez te wiele lat. sprzedaj go chlopakowi swojej bylej dziewczyny.
- 123mielony
- Super Klubowicz
uwierz mi że ja w swojej słyszę szum powietrza powyżej 160km/godz a po niżej to jest cisza w moim autku . Jak jechałem z kumplem A6 c5 2,5tdi to było głośniej (mówię o szumach i dźwiękach z otoczenia podczas jazdy) jak uchylam okno to jest jest z 4 razy głośniej .
Ps:

Ps:

- 123mielony
- Super Klubowicz
ja mam taką samom kierownice i nic jej nie dolega .mazur6662 pisze:a kierownica to chyba z Audi A4

Ostatnio zmieniony 01 mar 2011, 21:24 przez mdamian, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps:

Ps: