![]() |
![]() |
![]() |
Moje byle co
kolego Inter32, marudzisz jak stara baba na targu, sprzedaj ją kup sobie Tico i ciesz się doskonałym wykończeniem i materiałami. nie wiem po co założyłeś ten wątek skoro i tak masz w d*** to auto. wystarczy odrobina chęci żeby je doprowadzić do dobrego stanu, a jak na razie to nic nie robisz oprócz narzekania. albo sprzedaj albo się ogarnij i weź się za nią bo od marudzenia raczej nic się nie zmieni
dokladnie popieram przedmowce ja uwazam jak narazie ze jest to najlepsze auto jakie mialem auta mam srednio 3 lata a ten juz u mnie zostanie a jesli mialbym go sprzedac to napewno nie komus pokroju kolegi Inter tylko komus kto tak bardzo kocha auta jak ja i ma czas i serce zeby poswiecic temu autu komus kto nie zaluje pieniedzy na biezace naprawy ze jak cos trzeba robic to jest to tobione"od reki" a nie za rok
[ Dodano: 2011-03-07, 23:24 ]
chcialem dodac ze jesli juz to zamiana na A8 po lifcie 99 wzwyz:)
i wszystko w tym temacie:)
[ Dodano: 2011-03-07, 23:24 ]
chcialem dodac ze jesli juz to zamiana na A8 po lifcie 99 wzwyz:)
i wszystko w tym temacie:)
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
byłem na przeglądzie wyszło parę elementów do roboty osłony przegubów bo wylatuje smar z dwóch stron, wyciek z mostu drobny, klocki przód, zawieszenie tył luzy. osłony kupione firmy spidan 24 zł w carsie po rabacie, klocki trw 200 zł w carsie, uszczelniacze półosi w moście w aso jeden 53 zł kupiłem dwie na 2 strony. problem z zawieszeniem na tył warto nabijać tuleje czy trzeba kupować całe wahacze tam strasznie dużo jest tych tulejek jak wy to robiliście panowie ? całe czy tulejki ?
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Jeśli nie będziesz tym samochodem woził kartofli i w miarę dbał żeby to jakoś wyglądało to czy to będzie MB czy BMW czy AUDI nie jest aż tak istotne.Wszystko się zużywa,każda marka ma swoje mocne i słabe strony ale żeby od razu boczki Audi jakoś specjalnie odbiegały od średniej w tej klasie aut to nie wydaję mnie się.
-
- Super Klubowicz