A8L 4.2 Powoli Individual :) Jedyna
-
- Forum Audi A8
A8L 4.2 Powoli Individual :) Jedyna
Witam Was.
Nie będę się za wiele rozpisywał, bo w sumie nie ma o czym. Moje poszukiwania skończyły się właśnie na tej marce, a zaczęły się od BMW e66 745Li... Powiem szczerze że nie ubolewam nad tym że mam te "cudo" Ile razy po zakupie w e65 siedziałem to A8 gniecie na łeb i szyję 7er... hehe ale kiedyś i tak sobie kupię bmw
Dobra teraz trochę o autku.
Jest to jak w temacie 4.2 benzyna w napędzie 4x4 w wersji przedłużonej jak i w sumie rzadkiej. Co do wyposażenia... w trakcie użytkowania będzie się ono zmieniało. Bo chce trochę zmienić w mojej perełce. Chce zrobić podsufitkę z alcantry, aktywne tylne fotele i przód chce zrobić szeroki z Hofelle z ledami. Teraz mam już wydech zmieniony dzięki firmie MG oraz szyby przyciemnione...
Jak będzie lepsza pogoda dodam więcej
Nie będę się za wiele rozpisywał, bo w sumie nie ma o czym. Moje poszukiwania skończyły się właśnie na tej marce, a zaczęły się od BMW e66 745Li... Powiem szczerze że nie ubolewam nad tym że mam te "cudo" Ile razy po zakupie w e65 siedziałem to A8 gniecie na łeb i szyję 7er... hehe ale kiedyś i tak sobie kupię bmw
Dobra teraz trochę o autku.
Jest to jak w temacie 4.2 benzyna w napędzie 4x4 w wersji przedłużonej jak i w sumie rzadkiej. Co do wyposażenia... w trakcie użytkowania będzie się ono zmieniało. Bo chce trochę zmienić w mojej perełce. Chce zrobić podsufitkę z alcantry, aktywne tylne fotele i przód chce zrobić szeroki z Hofelle z ledami. Teraz mam już wydech zmieniony dzięki firmie MG oraz szyby przyciemnione...
Jak będzie lepsza pogoda dodam więcej
Ostatnio zmieniony 04 cze 2010, 16:55 przez kolonkos88, łącznie zmieniany 1 raz.
Mercedes Benz E500 V8
Mój "dziodkowóz" nie jedno A8 i 7er nosem wciągnie
-
- Forum Audi A8
Wiadomo to jest najwyższa klasa aut. Ja też nigdy audi a8 nie oglądałem. Ta co kupiłem to była pierwsza. Jechałem tylko zobaczyć a że mi się tak bardzo spodobała to kupiłem. 7er ciężko znaleźć z fajnym wyposażeniem. A tutaj jest fajne tylko pare rzeczy trzeba zrobić i będzie pięknie. Fotki dodam tylko liczę na lepszą pogode i wymyję autko.
Mercedes Benz E500 V8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Już mam zrobione. Cewki były zepsute i jakieś okablowanie. Tyle chodzi już wszystko ok:) Teraz tylko autko umyć i fajne fotki zrobić
Trochę pogody i zrobione fotki na szybko:)
[ Dodano: 2010-06-04, 16:53 ]
Zbliża się czas aby odmłodzić moje maleństwo Czyli zmiana przodu.
[ Dodano: 2010-06-04, 16:57 ]
A co myślicie o chromowanych lusterkach z S8?
[ Dodano: 2010-11-26, 21:52 ]
Postaram się na dniach wrzucić filmik moich wydeców tylko się musi znaleźć osoba która nakręci ten filmik
[ Dodano: 2011-03-01, 16:21 ]
[ Dodano: 2011-03-07, 13:34 ]
No przyszedł czas rozstania się z moim samochodem, ochłonąłem :-( Będę ja zawsze wspominał jako nie zawodny samochód!! Bardzo wygodny i przestronny o nie nagannej prezencji.
Sprzedałem przy przebiegu 160453km, jak kiedyś będzie na necie to wiecie ile przy moim koncie było.
Przez rok zrobiłem tym samochodem około 15 tys km.
Trochę pogody i zrobione fotki na szybko:)
[ Dodano: 2010-06-04, 16:53 ]
Zbliża się czas aby odmłodzić moje maleństwo Czyli zmiana przodu.
[ Dodano: 2010-06-04, 16:57 ]
A co myślicie o chromowanych lusterkach z S8?
[ Dodano: 2010-11-26, 21:52 ]
Postaram się na dniach wrzucić filmik moich wydeców tylko się musi znaleźć osoba która nakręci ten filmik
[ Dodano: 2011-03-01, 16:21 ]
[ Dodano: 2011-03-07, 13:34 ]
No przyszedł czas rozstania się z moim samochodem, ochłonąłem :-( Będę ja zawsze wspominał jako nie zawodny samochód!! Bardzo wygodny i przestronny o nie nagannej prezencji.
Sprzedałem przy przebiegu 160453km, jak kiedyś będzie na necie to wiecie ile przy moim koncie było.
Przez rok zrobiłem tym samochodem około 15 tys km.
Mercedes Benz E500 V8
-
- Forum Audi A8
A dlaczego nie ma? Sam nie wiem, ale w każdym bądź razie wszystko z nim BYŁO dobrze w momencie jak go sprzedawałem.
Czasem żałuję że sprzedałem ten samochód... Piękny był!
E500 i Turbo S się tak fajnie nie podróżuje jak tym... Szkoda tylko że teraz ten model jest taki tani
Co cieszy, że nie ma ich wcale tak wiele na Naszych drogach i w dalszym ciągu się wyróżnia
Czasem żałuję że sprzedałem ten samochód... Piękny był!
E500 i Turbo S się tak fajnie nie podróżuje jak tym... Szkoda tylko że teraz ten model jest taki tani
Co cieszy, że nie ma ich wcale tak wiele na Naszych drogach i w dalszym ciągu się wyróżnia
Mercedes Benz E500 V8