no i przyszła kolej na D3 :)
co to za lampy masz z tyłu w klapie?
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
o widzę ,że uważnie oglądasz.............a jak ci się podobają?................to model przejściowy pomiędzy zwykłymi i poliftowymi wychodziły dwa miesiące ale tylko w USA ;-)wolek pisze:co to za lampy masz z tyłu w klapie?
[ Dodano: 2011-08-29, 08:55 ]
a co byś doradził,osobiście mi nie przeszkadzają ............ale :?:dice111 pisze:Teraz przydałyby by się listwy drewniane Piano black :-)
Pasy zostawiasz czarne ?
W poprzedniczce miałem jasne i wiecznie się brudziły ale przecież chyba to nie powód?
lampki klasa napewno wyróżniają cię z tłumu...
to model przejściowy pomiędzy zwykłymi i poliftowymi wychodziły dwa miesiące ale tylko w USA ;-)......................to oczywiście żart.
miałem małe pękniecie lampy i musiałem zakleić specjalną taśmą do naprawy..............ale potem po wymianie zacząłem się bawić ta taśmą i wyszło coś takiego :mrgreen:
wbrew pozorom jest na tyle cienka i mocna że nawet z bliska nie widać ingerencji 8-)
miałem małe pękniecie lampy i musiałem zakleić specjalną taśmą do naprawy..............ale potem po wymianie zacząłem się bawić ta taśmą i wyszło coś takiego :mrgreen:
wbrew pozorom jest na tyle cienka i mocna że nawet z bliska nie widać ingerencji 8-)
fakt taśmeksTuning wygląda zaskakująco dobrze, ba na tyle dobrze za serio ci uwiezyłem