Witam
Od jakiegoś czasu mam problem ze składanymi lusterkami tj. po przekręceniu przełącznkiem w pozycję złożenia lusterek czasami się złożą a czasami nie. Ostatnio to wogólę nie chcą się złożyć, słychać przekaźnik (pod nogami pasażera) ale nic się nie dzieje. Gdzie szukać przyczyny, dodam że lusterka tzn mechanizmy konserwowałem i smarowałem tak więc to nie przyczyna.
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Sporadyczny brak składania lusterek
[D2 95 4.2PB/LPG ] Sporadyczny brak składania lusterek
Ostatnio zmieniony 24 lut 2014, 21:18 przez riki76, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Stacyjkę sprawdzałem i jest OK, dzisiaj porozkręcałem lusterko i podłaczyłem na krótko silniczek, działa więc może problemem jest sterownik składania lusterek...gdzie on jest???? podobno gdzieś w okolicy fotela tak jest na Etce narysowane ale gdzie konkretnie????
Sprawdzałem też grzanie lusterek podłączając miernik pod kable ale żadnego napięcia na nim nie było...
Stacyjkę sprawdzałem i jest OK, dzisiaj porozkręcałem lusterko i podłaczyłem na krótko silniczek, działa więc może problemem jest sterownik składania lusterek...gdzie on jest???? podobno gdzieś w okolicy fotela tak jest na Etce narysowane ale gdzie konkretnie????
Sprawdzałem też grzanie lusterek podłączając miernik pod kable ale żadnego napięcia na nim nie było...