![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 4.2PB ] Lusterka zewnętrzne
-
- Forum Audi A8
[D2 97 4.2PB ] Lusterka zewnętrzne
witam mam pewien problem nie dzialaja mi lusterka w audi co moze byc przyczyna????
Ostatnio zmieniony 13 paź 2013, 01:26 przez lukasz1986, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Stawiam 100% że problem tkwi nie w elektryce tylko mechanice .W moim przypadku było podobnie - zaśniedziałe mechanizmy ,po całkowitym rozebraniu, czyszczeniu i smarowaniu pomimo przytartych trybów napędu lusterka działają. Czeka Cię trochę zabawy ,godzinka na jedno i pomoc drugiej osoby przy składaniu .
Witam
Dołączam się do tematu bo od pewnego czasu nie działa mi mechanizm składania lusterek (przekonserwowane i nasmarowane), sama regulacja i jak wrzucę wsteczny to lusterka reagują, problem jest tylko ze składaniem...podejżewam przekaźnik ale czy on jest tylko od składania i gdzie on jest???
[ Dodano: 2013-07-11, 22:11 ]
Witam ponownie. Tematu nie rozwikłałem przekaźnik od lusterka działa bo słychać jak pod nogami pasażera reaguje na zmianę ustawienia pokrętła od składania lusterek. Nie wiem co może być grane

Dołączam się do tematu bo od pewnego czasu nie działa mi mechanizm składania lusterek (przekonserwowane i nasmarowane), sama regulacja i jak wrzucę wsteczny to lusterka reagują, problem jest tylko ze składaniem...podejżewam przekaźnik ale czy on jest tylko od składania i gdzie on jest???
[ Dodano: 2013-07-11, 22:11 ]
Witam ponownie. Tematu nie rozwikłałem przekaźnik od lusterka działa bo słychać jak pod nogami pasażera reaguje na zmianę ustawienia pokrętła od składania lusterek. Nie wiem co może być grane