![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 ] Zmieniarka CD
[D2 97 ] Zmieniarka CD
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem takiego audi ale mam problem ze znalezieniem zmieniarki. Powinna być w bagażniku po lewej stronie pod pokrywą ale jest tam tylko nawigacja. Radio ma przyciski na 6 płyt. Czy występowały w ogóle wersje bez zmieniarek czy znajduje się w innym miejscu?.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2014, 21:23 przez kociol878, łącznie zmieniany 2 razy.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Jw. dac se spokoj, do Delty pasuje tylko Alpine (stare, lasery na wykonczeniu, ladowac nowy nieoplacalne). Jakbys chcial zmieniarke mp3 to musisz zmienic radio np na Concert, wiecej: http://www.a8team.pl/search.htm jako slowo kluczowe 'phatbox' bo Delta nie obsluzy
Black Cars Matters
Różnią się wyglądem ? Czy trzeba polować na inny model ?dice111 pisze:Tylko kup sobie już to na podzespołach Panasonica (nie ma problemu z potencjometrem)kociol878 pisze:Transmitera nie będędawać. Chyba zmienie radio na Concert.
Mam ochotę na Concerta ale właśnie obawiam się tego potencjometru a taka wiadomość jest pocieszająca

To nie zawsze (a raczej rzadko) wysiada potencjometr. Częściej zimne luty lub układ sterujący wzmocnieniem i głośnością. Taka przypadłość tych radyjek w wielu modelach audi.dice111 pisze:Tylko kup sobie już to na podzespołach Panasonica (nie ma problemu z potencjometrem)kociol878 pisze:Transmitera nie będędawać. Chyba zmienie radio na Concert.
Bądź dobry jak chleb.