części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

[D2 ALL ] Problem z oświetleniem, alarmem

Awatar użytkownika
salaj11
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D2 ALL ] Problem z oświetleniem, alarmem

Post autor: salaj11 » 09 cze 2011, 12:29

Witam, mam problem z oświetleniem w nogach i drzwiach jak otwieram dzrwi od kierowcy to na fisie pokazuje że są otwarte wszystkie, jak lew to pokazuje otwarte przednie prawe i tylnie oba, alarm jest fabryczny i sam sie załącza po uzbrojenie. Nie działa otwieranie samochodu z guzika na drzwiach natomiast zamyka.

A stało się to po montażu CB jak wyjmowałem tą lampkę w nogach i zwatowały się kabelki poszły iskierki i dupa blada.

Wymieniłem przepalony bezpiecznik na niebieskiej listwie i dupa brak błędów czyżby to

moduł komfortu - gdzie on się znajduje???????????

proszę o podpowiedz
Ostatnio zmieniony 23 cze 2011, 20:48 przez salaj11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Klimass1
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Klimass1 » 11 cze 2011, 23:25

moduł komfortu znajduję się chyba po lewej stronie jak zdejmiesz pod kierownicą ten plastik cały (ten z kieszenią dużą po lewej stronie) ale głowy sobie uciąć nie dam , niech ktoś mnie sprostuję jeśli źle mówię
Regulamin - reklama.
602-11-90-63
Działosza
56-500 Syców
A6 C6 BMK wymiana wtrysków?

Awatar użytkownika
Gabriel
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Gabriel » 23 cze 2011, 20:29

Witam.
Koledzy mam taki problem z alarmem że jak ktoś zagląda przez szybę do auta, to się załącza. Jeżeli jest mocna ulewa i wali po aucie jak z wiadra to także się załącza. Czytałem gdzieś o możliwości obniżenia czujności czujników, ale nigdzie nie wyczytałem jak to zrobić.
Po zvagowaniu pokazuje tylko który czujnik załączył alarm. Nie jest to ten sam zawsze.
Poradzcie jak zmniejszyć czułość jeżeli jest taka możliwość. A może tu chodzi o coś innego, więc wszystkie sugestie mile widziane.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl