Witam,
jak w temacie, jakis czs temu przestała działać kontrolka długich świateł z tym ,że same światła działają normalnie. Wziąłem się za wymiane żarówki (była jakby pęknieta ale żarnik w porządku, mniejsza o to) wymieniłem, bez efektu, wymieniłem nastepną nie działa dalej, czy ktoś ma jakiś pomysł jak do tego podejść?
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Brak kontrolki długich świateł
Pojawiły się przemyślenia, jeśli nie znajde problemu po kablach to problem prawdopodobnie z zimnym lutem w samych zegarach i tego raczej sam nie opanuje, wtedy myśle przeprowadzić kabelek od bezpiecznika do żarówki zegarów, to ostateczne rozwiazanie ale na pewno problem rozwiąże,
pozdrawiam
[ Dodano: 2016-08-10, 10:51 ]
musze wyprostować temat, wstyd się przyznać ale okazało sie jak następuje
ja znalazł się ktoś do pomocy na jaw wyszło że długie są ale tylko z lewej,
po podłaczeniu plusa do kontrolki znalazły się długie z prawej, nie rozumiałem dopuki nie znalazłem tłumaczenia opisu bezpieczników i wtedy wyszło, że jakiś "fachowiec" "pożyczył" bezpiecznik od prawej strony swiateł który odpowiade też za kontrolke.
Założenie bezpiecznika uzdrowiło kontrolke i prawe światło długie
pozdrawiam
[ Dodano: 2016-08-10, 10:51 ]
musze wyprostować temat, wstyd się przyznać ale okazało sie jak następuje
ja znalazł się ktoś do pomocy na jaw wyszło że długie są ale tylko z lewej,
po podłaczeniu plusa do kontrolki znalazły się długie z prawej, nie rozumiałem dopuki nie znalazłem tłumaczenia opisu bezpieczników i wtedy wyszło, że jakiś "fachowiec" "pożyczył" bezpiecznik od prawej strony swiateł który odpowiade też za kontrolke.
Założenie bezpiecznika uzdrowiło kontrolke i prawe światło długie