Auto miało niepotrzebnie rozbieraną kolumnę kierownicy , wystarczyło wymienić sam moduł sterownika . Nie wiem za co się brać teraz wolałbym to naprawić jak najszybciej a pogoda też nie pozwala na dłubanie za bardzo.
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Kontrolka Airbag /błędy wszystkich podusze
Podejrzewam że ktoś sobie odkręcał nakrętkę na zablokowanej blokadzie i włączył zapłon na odpietej poduszce żeby odblokować kierownice , sam tak kiedyś z rozpędu w innym aucie zrobiłem .
Tak czy inaczej zwykłym kablem raczej tego nie naprawie ? Zobaczę może jutro dokopie się do modułu i sprawdzę wtyczki .
Tak czy inaczej zwykłym kablem raczej tego nie naprawie ? Zobaczę może jutro dokopie się do modułu i sprawdzę wtyczki .
Nie słyszałem nigdy podobnego przypadku ale to nie znaczy że nie może się zdarzyćmachul333 pisze:chcąc skasować podpinajac interfejs może przez zły program uwalic już wsad sterownika

Najlepiej ten sam numer, inny numer zazwyczaj kodowany jest do różnej ilości lub typu poduszek powietrznych. Jaki numer masz obecnie?machul333 pisze:muszę szukać tego konkretnego sterownika czy wymienia się na jakiś inny numer