Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

potrzebny magik do problemów prądowych, głównie kessy. DOLNY SLASK lub OPOLSKIE

ODPOWIEDZ
wojtas570
Forum Audi A8
Forum Audi A8

potrzebny magik do problemów prądowych, głównie kessy. DOLNY SLASK lub OPOLSKIE

Post autor: wojtas570 » 26 sie 2025, 05:07

Witam - w a8 ciągły problem z rozładowanym akumulatorem., podejrzewam że zabija go kessy...
akumulator 2 razy podmieniany.,,
Jeśli chodzi o kessy - to auto potrafi 2-3 tygodnie stac pod domem i wywala błędy Immo i kessy. blokada kierownicy działa ale rozrusznik nie kreci...
jak juz zagada to kilka dni pali normalnie.... loteria.
syrena załącza się kiedy jej się podoba, błędy sypie losowo w ilościach hurtowych.
zostawiona otwarta kradła prąd w mgnieniu oka - jednak nastąpiła ostatnio zmiana... i teraz wywala akumulator niezależnie czy jest otwarta czy jest zamknieta...
ma swoje dni, kiedy po skasowaniu błędy znikaja i nic się nie dzieje ale długo to nie trwa.,..
Ogólnie mam trochę k....y dość.
Jedyna zaleta mojej A8 to --- opanowanie "vcds na poziomie podstawowym" i "wstęp do mechaniki pojazdowej",.

Z ciekawostek dzisiejszego dnia.,.,.., odpaliła ale ku mojemu zdziwieniu nie posiada już regulacji zawieszenia... mmi mowie ze nie ma i ch..
proszę o info czy ktoś podjąłby sie ogarnięcia tego auto, lub ma odsprzedać zaczarowany ołówek....
namiary na elektromechanika (nie komputerowca) mile widziane.
autko mogę zawieźć pod adres - mam czym jeździć i przyda nam się przerwa od siebie :-)
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Gruzin

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl