[D2 FL ALL ] Jakie najmniejsze koła wejdą ?
[D2 FL ALL ] Jakie najmniejsze koła wejdą ?
Siemka powoli przygotowuje się do zimy. jeździł ktoś w zime na 15" ?
mam 19 na zime ale chce je sprzedać i kupić coś normalnego. jakie ori felgi są 17 do d2 ?jaki rozmiar opon najlepiej ?
[ Dodano: 2016-09-05, 16:58 ]
19" jeździły u mnie w zeszłym roku ale na innej a8. teraz chce coś normalnego
[ Dodano: 2016-09-05, 17:12 ]
puzzel1, nie że mnie nie stać tylko oriętuje się narazie co i jak .. i nie musisz dogadywać. bo zaraz sprawdzimy na co ciebie nie stać
[ Dodano: 2016-09-05, 16:58 ]
19" jeździły u mnie w zeszłym roku ale na innej a8. teraz chce coś normalnego
[ Dodano: 2016-09-05, 17:12 ]
puzzel1, nie że mnie nie stać tylko oriętuje się narazie co i jak .. i nie musisz dogadywać. bo zaraz sprawdzimy na co ciebie nie stać
jak chcesz to sprawdzaj, nie mam nic przeciwko powiem tylko tyle, że wg. mnie, poprzez takie pytanie typu "czy wejdą 15" do d2" mogę wywnioskować tylko i wyłącznie, że kupiłeś d2 na siłę, za ostatnie zaoszczędzone ~20k, i teraz chcesz wsadzić na zimę koła, które odziedziczyłeś po poprzednim audi - 80 b3/b4, a4 b5 itp. (nie wnikam, nie wiem czy tak było, bo to tylko moje przypuszczenia).Eriu pisze:puzzel1, nie że mnie nie stać tylko oriętuje się narazie co i jak .. i nie musisz dogadywać. bo zaraz sprawdzimy na co ciebie nie stać
Bo jeśli na d2 siedemnastki wyglądają na niezbyt duże koło (i na takich d2 opuszczały fabrykę), to jak można chcieć wsadzić r15"??? (które i tak nie wejdą).
Już lepiej jeździć na letnich w zimie
Z mojej strony polecam ori łopaty 17" + opona 225/55, dla mnie nie ma lepszego wyboru na zimę do d2, ale oczywiście nikt nie musi się ze mną zgadzać