Witam...
Mam taki problem gosc ma do sprzednia felgi keskin kt10
19 cali et 30.
Oto link do ogloszenia ogloszenie
Nie wiem jeszcze jaka jest szerokosc felg dopiero jutro mi gosc da znac jaka jest ta zzerokosc.
Moje pytanie jest nastepujace.
Czy zmieszcza mi sie te felgi i nie beda obcierac? Mam seryjne zawieszenie zalozone sa talezyki obnizajace z przodu i sprezyny -25.
[D2 preFL ALL ] Problem z dobraniem odpowiednich rozmiaru
-
- Forum Audi A8
[D2 preFL ALL ] Problem z dobraniem odpowiednich rozmiaru
Ostatnio zmieniony 19 gru 2017, 00:32 przez Jakubek1986, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Dobrze ze nie kupilem mial bym problem z et 30 gdyz felgi byly 10.5j masakra. a ja mam seryjne zawiesznie. Z przodu zalozone sa talerzyki obnizajace z naszego forum jest fajnie ale tyl przydalo by sie obnizyc ze 2 cm. Jakies pomysły?
Kupilem 19 calowe s line 8.5j et 45 polerowane a oponki wrzucilem 255 40 19 good year. Tylko bardzo siedza w nadkolach musze dystanse zarzucic ale nie wiem jakie zarzucic i na ile bedzie bezpiecznie zeby nie obcieralo?
Kupilem 19 calowe s line 8.5j et 45 polerowane a oponki wrzucilem 255 40 19 good year. Tylko bardzo siedza w nadkolach musze dystanse zarzucic ale nie wiem jakie zarzucic i na ile bedzie bezpiecznie zeby nie obcieralo?
-
- Forum Audi A8
Ja na lato kupilem takie cuś...Fixu pisze:Dobrze zrobiłes ze nie kupiłeś tamtych ! Do d3 by nie pasowały tak na prawde na moje oko. A te co teraz masz sa nawet, nawet. Ja mam takie same tyle ze na zime.. i tez troche siedza w srodku za bardzo, przydał by sie jakieś dystanse i u mnie. A na lato przymierzam sie do vossen na 20 cali
KESKIN 19 cali et 40 8.5 szerokie