Auto i przyczepa mają długość 11,5 metra.
Czyli wakacje mam już zapewnione, piekna sprawa i polecam każdemu
Czy któryś z kolegów też jest fanem caravaningu????
![]() |
![]() |
![]() |
to prawie jak mój samochód z naczepą (w pracy) :mrgreen:salaj11 pisze:Auto i przyczepa mają długość 11,5 metra.
trudno powiedzieć bo jestem w trakcie zakupu haka a przyczepkę przywiozłem merolkiem 2,7 diesel 180 kucy bez żadnych problemów sobie radziłdzidzia pisze:dizelek daje rade?
na B masa zestawu nie może przekraczać 3,5 tony jak przekracza to trzeba dorobić E do Bdzidzia pisze:a masz kwity żeby coś takiego ciągać
jest trochę długi ale to nie była moja pierwsza jazda z przyczepąmdamian pisze:to prawie jak mój samochód z naczepą (w pracy
jeśli chodzi o te dodatkowe to kupiłem w norauto ale do merola nie pasowały w sumie przyczepa ma 2,3 metra ale i tak w lusterkach gówno widziałem ale jakoś poszłodzidzia pisze:A masz lusterka z pakietu S-zerokie
Patrzyłem w Etce i nie ma tego..salaj11 pisze:Zastanawiałem się co by tu można było dokupić do Audiczki żeby była jeszcze bardziej wypasiona i dokupiłem coś takiego
jak przyczepa nie ma stabilizatora to przy takiej prędkości to robi się już trochę niebezpiecznie :roll: :roll:marta pisze:Na trasie nr 7 jazda z przyczepką 140km/h i non stop wyprzedzanie
Dziękuje i polecam bo to jest super sprawa a namiot też ma swoje uroki byłem w zreszłym roku kilka razy, ja i córka byliśmy zadowoleni ale żona juź niezabardzo :lol:marta pisze:Gratulacje zakupu. W przyszłości planujemy zakup