Moja ślicznotka
Moja ślicznotka
Za nidługo będę szukał a8 d3 4.2 w benzynie ale teraz wożę się takim cacuszkiem
to moje BMW e38 w wersji individual
730d
1999r
kolor cosmoschwarz
koła 18" style 32 8" przód i oponki 235/50 i tył 9" 255/45
wyposażenie – spora część tego co było dostępne do e38 730d
czyli wszelkiego typu masaże, podgrzewania, roleta tył i boczne, navi 4:3 + mk2, pdc przód tył, w pełni elektryczna klapa bagażnika i wszystkie inne bajery
czujniki dezczu, kontrola ciśnienia w oponach
lampki na przodzie xeony a na tyle diodki z neonami
samochodzik jest naprawdę wyjątkowy skóry ma w kolorze hmmm czekoladowym/brązowym/rudym nie wiem jak to nazwać niektórzy mówią whisky
i jasne drewno
czyni to go niepowtarzalnym i bardzo wyróżniającym się w tłumie innych siódemek - mam nadzieje też taką wyjątkową A8 uda się dorwać ;p
a tu sesja zdjęciowa
A tu reszta zdjęć w moim albumie
http://Saillupus.fotosik.pl/albumy/445895.html
Samochód będzie na sprzedaż koło grudnia
cena 38 tys zł dla klubowaiczów uda się coś opuścić
2 komplety felg alu 16" i 18"
cena może i wysoka na obecne czasy, ale stan techniczny + wizualny tyle kosztuje, unikalność dodaję gratis ;-)
pozdrawiam
to moje BMW e38 w wersji individual
730d
1999r
kolor cosmoschwarz
koła 18" style 32 8" przód i oponki 235/50 i tył 9" 255/45
wyposażenie – spora część tego co było dostępne do e38 730d
czyli wszelkiego typu masaże, podgrzewania, roleta tył i boczne, navi 4:3 + mk2, pdc przód tył, w pełni elektryczna klapa bagażnika i wszystkie inne bajery
czujniki dezczu, kontrola ciśnienia w oponach
lampki na przodzie xeony a na tyle diodki z neonami
samochodzik jest naprawdę wyjątkowy skóry ma w kolorze hmmm czekoladowym/brązowym/rudym nie wiem jak to nazwać niektórzy mówią whisky
i jasne drewno
czyni to go niepowtarzalnym i bardzo wyróżniającym się w tłumie innych siódemek - mam nadzieje też taką wyjątkową A8 uda się dorwać ;p
a tu sesja zdjęciowa
A tu reszta zdjęć w moim albumie
http://Saillupus.fotosik.pl/albumy/445895.html
Samochód będzie na sprzedaż koło grudnia
cena może i wysoka na obecne czasy, ale stan techniczny + wizualny tyle kosztuje, unikalność dodaję gratis ;-)
pozdrawiam
wszystko ładnie pięknie kolego, szacun dla e38, którego sam jestem miłośnikiem, ale ogłoszenia znajdują się w innym dziale forum.Saillupus pisze:Samochód będzie na sprzedaż koło grudnia
cena może i wysoka na obecne czasy, ale stan techniczny + wizualny tyle kosztuje, unikalność dodaję gratis
Niestety kolego moj znajomy ma bmw5 z 4x4 i nie moze tego za cholere sprzedac,w servisie jest min raz w miesiacu.... :shock: zapytam co dokladnie tam robi i wstawie bo sam nie moglem uwierzyć ,wczesniej mial 545 i mega zadowolonySaillupus pisze:dokładnie
szkoda że BMW wprowadza tak późno do serii 7 4x4
jak narazie to chcąc jeździć limuzyną z 4x4 mamy do wyboru albo Mercedesa który jest paskudny (w moim mniemaniu) albo AUDI
- kurczak1987
- Forum Audi A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Widzisz kurczak a mnie zdecydowanie by właśnie ten kolorek skóry zniechęcił do nawet bardzo dobrze utrzymanego samochodu w atrakcyjnej cenie,no chyba że sprzedać dalej z małym zyskiem to jakoś bym się przemęczył ale dla siebie zdecydowanie nie.kurczak1987 pisze:kolorek skór mi sie totalnie podoba, chyba najpiękniejszy jaki tyko istnieje
E tam dla mnie też rude skóry to najładniejszy kolor wnętrza bardzo ładny środek kolega ma taki zestaw kolorystyczny w E65 poezja
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof