Co sądzicie o takim kolorze auta?
- gierobiala
- Super Klubowicz
Jak każda ósemeczka ma to coś.Widziałem dużo czerwonych aut zwłaszcza czerwień meksykańska,i naprawdę robią wrażenie.Natomiast co do tej na fotce to przydymiłbym (oczywiście atest) boczne szyby i dał felgi na czarny połysk.Pięknie obniżona.Ogólnie chyba ładniej by wyglądała z dodatkami czarnymi niż chrom.
[ Dodano: 2010-01-22, 20:07 ]
[ Dodano: 2010-01-22, 20:07 ]
PEPOL D2 pisze:Jak każda ósemeczka ma to coś.Widziałem dużo czerwonych aut zwłaszcza czerwień meksykańska,i naprawdę robią wrażenie.Natomiast co do tej na fotce to przydymiłbym (oczywiście atest) boczne szyby i dał felgi na czarny połysk.Pięknie obniżona.Ogólnie chyba ładniej by wyglądała z dodatkami czarnymi niż chrom.
Ładna :->
[url=http://images43.fotosik.pl/251/30901f437258da58m.jpg]Obrazek[/URL]
- gierobiala
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Jeżeli wyszła by taka z FABRYKI kolor czerwony lub ten nowoczesny BIAŁY to bi mi pasowało... natomiast przemalować samochód całkowicie na inny kolor to moim zdaniem wyzwanie na maxa!! prawie nigdy nie wykonany w 100% poprawnie. wszystkie wnęki samochodu najmniejsze detale w głębinach pojazdu a ewentualne odbryski lakieru :shock: ia potem przy sprzedaży???? a czemu panie był malowany ???
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
u mnie w mieście lata czerwona D2 i mnie się osobiście podoba. dla mnie jedyny nieładny kolor w ósemce to ten taki "sraczkowaty" no... nie mogę wręcz patrzeć... sorry posiadaczy takowych ;-)
a biała jest na allegro wystawiona do sprzedaży i tak jak mówicie białe teraz modne! w najnowszych mietkach beemkach itp. to opcja przy zakupie.
a biała jest na allegro wystawiona do sprzedaży i tak jak mówicie białe teraz modne! w najnowszych mietkach beemkach itp. to opcja przy zakupie.