[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
Witam!
Pozdrawiam.Stefan.
- Jesli to tam gdzie Wrobel ma te swoja szkolke?Jesli tak tom pojedz tam i on Cie poduczy jezdzic.Wezmiesz kilka lekcji i mozesz przyjechac do mnie.Wowczas pokaze jak marne 3,7 radzi sobie ze starszym bratem. Pokaze tez jak wyglada tu jazda w czczycie i bedziemy mogli porownac zuzycie paliwa.beyer28 pisze:Przyjedź do mnie na bemowo
Napisalem ze do 21-22 pali mi na Nordschleife.To taka "droga do testow" Poczytaj w necie.beyer28 pisze:Człowieku jak 21l to dla Ciebie coś nie tak to gdzie ty jeździsz?
Pozdrawiam.Stefan.
Witam!
Stefan.
To nie jest jednoznaczne.W gre moze wchodzic kilka czynnikow.Jednym z nich jest proporcja propanu do butanu.W niemczech na wielu dystrybutorach jest "przyklejka zima 60/40 a lato odwrotnie.W kraju jest roznie i stad czesto sa dziwnosci.Apophis pisze:na polskich zawsze wchodzi wiecej paliwa o jakieś 1-3litrów
Stefan.
Proporcje benzyny tez mają takie znaczenie objętościowe? W naturze mam tankowanie zawsze do pełna i minimalne ilości jakie leje w bak czy w butle to 30litrów. Rożnicę widzę tylko w pierwszym tankowaniu po przekroczeniu granicy tu czy tammajkaistefan pisze:To nie jest jednoznaczne.W gre moze wchodzic kilka czynnikow.
Dlatego że każdy jeździ w innych warunkach i innym stylem.Apophis pisze:
Ten temat jest jakiś abstrakcyjny,z wieloma ludźmi się spotykałem i z ich A/S8 i wszędzie było podobnie a tu mamy cuda z nad wisły
niektórzy wg do spalania nie wliczją Pb. Bo niby po co przecież chwilę tylko pracuje na wzbogaceniu.