Otóż Drogi Stefciumajkaistefan pisze:Witam!
Jesli tak tom pojedz tam i on Cie poduczy jezdzic.Wezmiesz kilka lekcji i mozesz przyjechac do mnie.Wowczas pokaze jak marne 3,7 radzi sobie ze starszym bratem.
Nie wiem o kim Ty w ogóle piszesz, ale uwierz mi, że ja nie potrzebuję już żadnych jazd doszkalających, bo praktykę mam w tym odpowiednią. Jeśli jara Cię ecodriving to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Różnica między mną, a Tobą jest taka, że ja leję na to ile pali mi pb i lpg, bo wiem, że nawet te 25l to nic nadzwyczajnego w cyklu dość mocno zatłoczonego miasta. Potwierdzenie tych słów uzyskałem od najmądrzejszych głów z tego forum i żaden domorosły pseudofachowiec nie będzie mi twierdził, że skoro mam większe spalanie to znaczy, że mam zj...ne auto. Ja nie sp...am się nad tym jak sporo tu piszących, że skoro pali mu 2litry mniej to już ma lepsze auta, jak np Ty kolego. Leję, jeżdżę i nie wnikam, niech mu idzie na zdrowie <okioki>
No właśnie, u ciebie przynajmniej się jedzie, a nie stoi jak u mnie. Bemowo to jest dzielnica w przeklętej stolicy gdzie prowadzone są aktualnie dość mocne remonty i tu się uwierz mi nie jedzie, tylko stoi w nieustających korkachmajkaistefan pisze: Pokaze tez jak wyglada tu jazda w czczycie i bedziemy mogli porownac zuzycie paliwa.
Dla mnie to ty możesz se jeździć na torze f1 w monaco, nie obchodzi mnie to <niewiem> . Wiem jedno, że bez problemu objadę Cie swoim starym d2 jak burą sunie i jestem w stanie postawić na to grubą kasę. Rocznikiem mocy nie oszukasz, nie ma batamajkaistefan pisze:Napisalem ze do 21-22 pali mi na Nordschleife.To taka "droga do testow" Poczytaj w necie.
Pozdro Wariaciemajkaistefan pisze: Pozdrawiam.Stefan.