![]() |
![]() |
![]() |
[D2 97 4.2PB/LPG ] Brak grzania
Ja na twoim miejscu zmieniłbym szczotki w pompce i ewentualnie sprawdził dokładnie zawory. Możliwe że jakis syf ci wpadł w wirnik pompki bo tam są akurat małe przeloty i zablokowało obieg
Cały ten blok jest bardzo prosty w budowie a i tak musisz wyciągnąć wszystko więc robota ta sama a pompka z D3 też nie wiadomo ile wytrzyma jeszcze
Nowe szczotki kosztują 4zl sztuka gdzieś bo kupowałem w tamtym roku .
Cały ten blok jest bardzo prosty w budowie a i tak musisz wyciągnąć wszystko więc robota ta sama a pompka z D3 też nie wiadomo ile wytrzyma jeszcze
Nowe szczotki kosztują 4zl sztuka gdzieś bo kupowałem w tamtym roku .
predzej bym obstawil zawory, bo pompka czuc, ze wibruje czyli kreci. nareszcie udalo mi sie moje wielkie lapy wlozyc do tych wezy i ten nizej po lewo jest goracy, ten na gorze zimny. weze po prawo oba zimne.
[ Dodano: 2019-08-15, 15:52 ]
Wymienione i niestety to nie to 😔 teraz nagrzewnice.. ale powiedzcie mi czy mozliwe, ze winny panel od klimatyzacji?🤔 bo moj po zgaszeniu wraca zawsze do ‘HI’, czyli cos sie z nim dzieje i juz zaczynam go podejrzewac, ze moze nie daje sygnalu, by pompka/zawory dzialaly jak trzeba🤔
[ Dodano: 2019-08-15, 15:52 ]
Wymienione i niestety to nie to 😔 teraz nagrzewnice.. ale powiedzcie mi czy mozliwe, ze winny panel od klimatyzacji?🤔 bo moj po zgaszeniu wraca zawsze do ‘HI’, czyli cos sie z nim dzieje i juz zaczynam go podejrzewac, ze moze nie daje sygnalu, by pompka/zawory dzialaly jak trzeba🤔