części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

[D2 99 4.2PB ] Problem z ogrzewaniem //silniczki sterujące

Kedo6666
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Kedo6666 » 06 sty 2019, 07:04

peter5on pisze:Pstrykanie to i ja miałem jednego silniczka i go odłączyłem po prostu v112 o ile dobrze pamiętam nawiew na nogi tył. Wejdź w vcds klimatronik>output test. I tam leć po kolei next sprawdzaj po kolei silniczki i ich maksymalne wychyły dojdziesz który ci tak pstryka przynajmniej.
chciał bym ale próbowałem z kolegami różnymi programami i problem z połączeniem z climą a kiedy się uda i chcę zresetować wszystko albo zrobić jakiś test od razu wszystko zaczyna strzelać w aucie i się rozłącza

peter5on
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: peter5on » 07 sty 2019, 22:05

Mi też się ciężko połącza z klimą ale to kwestia kabla i jego ustawień ja mam jakiś zwykły badziewny kabel i żeby to hulało jako tako musiałem "podkręcić" mu przepustowość czy coś w ten deseń. Znaj moją dobroć ustaw tak jak na obrazku albo większe wartości i będzie działać.

Czas opóźnienia ma znaczenie pokombinuj z tą wartością i bajty podkręć może. Jak za pierwszym razem rozłączy to drugi raz od razu i ruszy napewno.

Obrazek

Kedo6666
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Kedo6666 » 07 sty 2019, 22:24

peter5on pisze:Mi też się ciężko połącza z klimą ale to kwestia kabla i jego ustawień ja mam jakiś zwykły badziewny kabel i żeby to hulało jako tako musiałem "podkręcić" mu przepustowość czy coś w ten deseń. Znaj moją dobroć ustaw tak jak na obrazku albo większe wartości i będzie działać.

Czas opóźnienia ma znaczenie pokombinuj z tą wartością i bajty podkręć może. Jak za pierwszym razem rozłączy to drugi raz od razu i ruszy napewno.

[url=https://images90.fotosik.pl/101/12ab8797dcefbbdc.png]Obrazek[/URL]
ok dzięki za info kolego w weekend będę próbował tak jak napisałeś ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl