Koledzy kupiłem A8 98 która nie posiadała lewego spryskiwacza xenon'u. A dokładnie był złamany. oddałem do zakładu zajmującego się spawaniem elementów plastikowych i udało się go wkleić, ale nie o to chciałem zapytać. Nie posiadam nakładki do tego spryskiwacza i co gorsze nie mogę jej dostać. Czy może ktoś mi pomoże i powiem gdzie można to dostać.
Myślałem także, czy nie lepiej byłoby kupić spryskiwacze wraz z nakładkami od audi a6 (tam są tzw zaślepki które lekko wystaje nad zderzak. Czy ktoś to próbował.
Brakuje mi jeszcze kratki w zderzaku, środkowej, dwie zewnętrzne już dostałem.
pozdrawiam i proszę o pomoc
[D2 01 ] Sryskiwacze xenonów
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
[D2 01 ] Sryskiwacze xenonów
Ostatnio zmieniony 14 lip 2013, 00:06 przez -V-I-R-U-S-, łącznie zmieniany 1 raz.
Kudłaty
-
- Super Klubowicz
Ja miałem podobny problem z Prawa strona wersja po Lifcie tzn sama dysze miałem w całości wszystko działało tylko nie miałem tej osłonki ozdobnej bo sie taka mała łapka ułamała . Pojechałem do ASO i chcieli 400zł!!!!!!!!!!! Ewidentnie ten element składał sie z 3 części czyli samej osłonki co idzie w koloże nadwozia,elementu co ma takie łapki to zatrzaskiwania na dyszy i dwie sprężynki. I sie tak zastanawiam gdzie kolega co podaje te ceny jeździ do ASO bo w Poznaniu to chyba same cepy Pracują.....
A W roczniku 95rok to chyba nie sa wysówane???? tylko na stałe czy jak???
A W roczniku 95rok to chyba nie sa wysówane???? tylko na stałe czy jak???
Miłość od pierwszego kontaktu :-)
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
czy do D2 przed liftem pasuja od czegoś innego spryskiwacze xenonów ?
( od jakiś 2 miesiecy nic nie moge trafic na allegro a jak ktos ma ze zderzakiem to nie chce sprzedać osobno kpl )
lub czy może ktoś posiada do sprzedania jednego ( może być nawet uszkodzony, ważne by dało sie zaslepke nałożyć )
Pozdrawiam
( od jakiś 2 miesiecy nic nie moge trafic na allegro a jak ktos ma ze zderzakiem to nie chce sprzedać osobno kpl )
lub czy może ktoś posiada do sprzedania jednego ( może być nawet uszkodzony, ważne by dało sie zaslepke nałożyć )
Pozdrawiam
-
- Super Klubowicz