[D2 ALL ] Regeneracja chromowanych listew zderzaka
[D2 ALL ] Regeneracja chromowanych listew zderzaka
Witam
Najlepiej w jaki sposób i jakiej firmie zregenerować utlenione plastikowe chromowane listwy zderzaka
Pacjent s8 d2 99r
Pozdrawiam
Najlepiej w jaki sposób i jakiej firmie zregenerować utlenione plastikowe chromowane listwy zderzaka
Pacjent s8 d2 99r
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A8
Re: Regeneracja chromowanych listew zderzaka
Tu masz przykład jak to wykonać "na lustro"tygrxek pisze:Witam
Pacjent s8 d2 99r
Pozdrawiam
jak masz plastikowe to mi przykro tj alu pokryte warsta jakiegos badziewia ... ktore po kilkunastu latach ma prawo wygladac jak kupa wiec ta warstwe trzeba sciagnac i wypolerowac alu na lustro wiem bo tak robilem u siebie z hokejamiKruger pisze:Jakie alu jak są plastikowe
omg to jak bys mial auto gownem oklejac ....VAGowner pisze:Tu masz przykład jak to wykonać "na lustro"
bądź sobą, wariatów też lubią
U mnie w aucie nikt o nie nie dbał więc z zderzakach to się wszystko utleniło. kupiłam folie miałam robić i zrobiłam jedna prostą efekt jest super ale niestety z listwami półokrągłymi jest kłopot. nie da się tego zrobić żeby ładnie się rozłożyło na elemencie.tygrxek pisze:Nikt nie miał z was problemu z wypłowiałymi listwami ?
Jakies propozycje?
Folia chrom ?
Malowanie ? gdzie ?
Nikt nie chciał się podjąć żeby zrobić to na foli chromowej bo podobno jest zbyt gruba.
Kupiłam lustrzankę i będę malować. Jak skończę wrzucę zdjęcia jak wyszło