no ja teraz auta nie muszę do piątku ruszać , ma być ładna pogoda wiec motocyklem będę jeździł , dziś mam chwile i chce zrzucić tapicerkę zobaczę jak to wygląda tam , kluczy spline nie mam ale pojadę dokupić najwyżej albo pożyczę
fotki postaram sie jakieś trzasnąć tylko ze schematów nie jest dla mnie jasne jak sie reguluje ta ramke

ale wyjdzie w praniu jak zawsze
DODANO:
Podregulowalem drzwi ale w taki sposob ze podnioslem rygiel drzwi o jedna kreske do gory uszczelka jak by lepiej doszla , troche mocniej trzeba pierdylnac drzwiami ale nie jakos mega mocno resta zamyka mi sie na dotyk a tymi pasazera trzeba troche wiecej sily przylozyc , czy to cos dalo odnosnie bzyczenia dam znac po testach autostradowych zobacze jak to wyglada
Dodatkowo poprawilem mocowanie panelu klimy , poprawilem dekory w drzwiach bo trzeszczaly przy mocnym basie , naprawilem otwieranie popielniczki
I to tyle
Moze tez kolego zacznij od tego rygla , u mnie sruby nie byly mocno dowalone wiec nie potrzebowalem tych gwiazdek specjalnych o ktorych pisales dopasowalem zwykla gwiazdke i delikatnie poluzowalem sruby podbioslem rygiel mowa o tym w karoseri na slupku , dokrecilem i koniec