[D3 preFL ALL ] Listwy drzwiowe dolne
[D3 preFL ALL ] Listwy drzwiowe dolne
Witam. Mam pytanie. W swojej A8 dolna listwa prawych przednich drzwi brzydko odstaje. Wygląda tak jak by była napuchnięta. Trudno jest kupić same te listwy w idealnym stanie. Moja listwa lakiernicze za to jest bez zastrzeżeń. To że ona puchnie to jest coś tam metalowego w środku i to rdzewieje. Czy plastik w kolor samochodu można oddzielić bez problemu od tej drugiej plastikowej części w której jest korodujący metal i z dwóch np zrobić jedną?
-
- Super Klubowicz
Coś jednak musi być skoro jest wyraźnie duża szczelanina między górną są częścią listwy a drzwiami. Śrubki są dwie na końcach listwy, wtedy przesuwasz listwę w kierunku tyłu samochodu. Myślałem że być może kilka kołków w środkowej części listwy nie weszło w otwory drzwi i dlatego tak odstaje ale wszystkie kołki weszły tak więc coś musi być nie tak.
Na pierwszym foto widać że istwa przednich drzwi idzie po łuku w stosunku do drzwi. A listwa tylnych drzwi ładnie się licuje. Tak samo ładnie mam zbudowaną lewą stronę listew dolnych przednich i tylnych drzwi
Na pierwszym foto widać że istwa przednich drzwi idzie po łuku w stosunku do drzwi. A listwa tylnych drzwi ładnie się licuje. Tak samo ładnie mam zbudowaną lewą stronę listew dolnych przednich i tylnych drzwi
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz