![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Rysy na lakierze
-
- Forum Audi A8
[D2 ALL ] Rysy na lakierze
Witam kolegów zakupiłem nowe autko i mam trochę rysek które są głębsze tak ze polerką nic się nie da zrobić, czy są jakieś pasty koloryzujące tak żeby to zamaskować? Szkoda mi malować całego elementu.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2014, 18:50 przez ulises, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
zrobie zdjecia, moze cos doradzicie, szkoda mi malowania bo auto wydaje sie miec ori lakier a w tym momencie musze pomalowac 3-4 elementy a zeby usunac wszystkie te niedoskonalosci to kolejne 3 i wygladalo by igla. Nie chodzi tu nawet o kase ale potem przy sprzedazy to ktos przyjedzie i pomierzy i powie ze nie wiadomo co sie dzialo ze pol auta malowane. Mozna robic zdjecia przed robota ale albo ktos uwierzy albo nie
ulises, dlatego jest dobrze dokumentować historie swojego pojazdu. Jeśli ktoś by mi pokazał że auto było malowane i pokazał zdjęcia z rysami bo jakiś sąsiad był zazdrosny to milej bym podszedł do tematu niż teksty ( panie ja nie wiem, bezwypadkowy jest ) a ty nagle lakieru nalane od pierona.
Ja mam udokumentowane wszystko co było z moim autem od początku mojej własności.
I nie mam zamiaru niczego ukrywać. Nawet dla dociekliwych sprawdzając posty itp coś już mozna zawsze wywnioskować z jego egzystencji.
Ja mam udokumentowane wszystko co było z moim autem od początku mojej własności.
I nie mam zamiaru niczego ukrywać. Nawet dla dociekliwych sprawdzając posty itp coś już mozna zawsze wywnioskować z jego egzystencji.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Na ryse najlepszy jest papier ścierny wodny 2000 i 2500. Potem pasta polerska 3M z zielonym kurkiem. Na koniec jakieś wyciągacze koloru. AutoGlym Albo Meguaiers. Efekt końcowy powalający. Tu próbka mojego poprzedniego auta po porządnej polerce z detalami.
![Obrazek]()
Teraz A8 jeszcze nie dostało takiej polerki czekam aż będzie pogoda i czas.
Teraz A8 jeszcze nie dostało takiej polerki czekam aż będzie pogoda i czas.
Quattro ponad wszystko!!!