Polecane ASO/warsztaty
Polecane ASO/warsztaty
Witam, jak w temacie. Podawajcie adres, telefon i krótki opis dlaczego polecacie
No to będę pierwszy
Polecam Quattro-Service, ul. Rzemieślnicza 20 w Kraku, www.quattro-service.pl . Znamy się co prawda już lata, ale obiektywnie muszę powiedzieć, że znają się na robocie. Robota bez druciarstwa (zdarzały sie odmowy naprawy dla Klientów, którzy chcieli "składać na starych uszczelkach" itd), przed niespodziewanymi, wychodzącymi "kwiatkami" telefon z informacją.
Dwa dni temu pomogli przy oględzinach nowego zakupu, zVAGowanie, ogólne oględziny, zawieszenie itd, itp. Ceny niezłe, pewność że nie będzie doktoryzowania się na Twoim aucie. Jedyna niedogodność to terminy, nawet dla znajomych... :-P
Ja polecam
Polecam Quattro-Service, ul. Rzemieślnicza 20 w Kraku, www.quattro-service.pl . Znamy się co prawda już lata, ale obiektywnie muszę powiedzieć, że znają się na robocie. Robota bez druciarstwa (zdarzały sie odmowy naprawy dla Klientów, którzy chcieli "składać na starych uszczelkach" itd), przed niespodziewanymi, wychodzącymi "kwiatkami" telefon z informacją.
Dwa dni temu pomogli przy oględzinach nowego zakupu, zVAGowanie, ogólne oględziny, zawieszenie itd, itp. Ceny niezłe, pewność że nie będzie doktoryzowania się na Twoim aucie. Jedyna niedogodność to terminy, nawet dla znajomych... :-P
Ja polecam
Marcin
4WD + 1WD
4WD + 1WD
-
- Forum Audi A8
Polecam warsztat który zajmuje się elektronika ale przede wszystkim instalacjami gazowymi GAS-ELEK Kokoszkowy koło Starogardu Gd. Polecili mi go koledzy którzy montowali tam gas do swoich aut i nikt nie narzekał. Doradzono mi jaka instalacje powinienem załozyc i dlaczego bez zbednego naciagania na koszty. wszystko sprawuje się b.dobrze. Samochód chodzi idealnie. tel.504-271-731
Masz kolego jakiś numer telefonu do tego warsztatu bo chcę zmienić olej w skrzyni i chcę to zrobić u kogoś kto zrobi to tak jak się należy...!!!!wojti_sopot pisze:Witam
Polecam zakład AUTOMAT, Gdańsk oliwa, ul.Kwietna !, właściciel - Paweł, robią skrzynie automatyczne, perfekt i stosunkowo tanio, mechanicy dobrze znają się na rzeczy. Robiłem zmianę oleju w automacie i jestem bardzo zadowolony z obsługi wykonania, podejścia i fachowości. Polecam ten warsztat.
-
- Forum Audi A8
serwis AUDI warszawa
Witam,
jaki nieautoryzowany serwis AUDI w Warszawie polecicie?
jaki nieautoryzowany serwis AUDI w Warszawie polecicie?
http://www.a8team.pl/topics14/2482.htm#23426
SERGIO to jest adres do tego kolesia , ale on się przeprowadza do Miszewka pod Żukowo i dopiero od tego poniedziałku czyli od 20.09.2010 będzie tam przyjmowac
Panowie a co do Gazu to mogę polecic Gazownika w Straszynie koło biedronki pod Pruszczem Gdańskim , ogółem zajmuje się STAG instalacjami i zna się na swojej robocie
[ Dodano: 2010-09-28, 19:49 ]
Panowie Jeśli ktoś by chciał części używane do swojego samochodziku , to polecam Kębłowo koło Wejherowa , sprowadzają samochody na części .
Nr . telefonu do nich to 515-505-685
SERGIO to jest adres do tego kolesia , ale on się przeprowadza do Miszewka pod Żukowo i dopiero od tego poniedziałku czyli od 20.09.2010 będzie tam przyjmowac
Panowie a co do Gazu to mogę polecic Gazownika w Straszynie koło biedronki pod Pruszczem Gdańskim , ogółem zajmuje się STAG instalacjami i zna się na swojej robocie
[ Dodano: 2010-09-28, 19:49 ]
Panowie Jeśli ktoś by chciał części używane do swojego samochodziku , to polecam Kębłowo koło Wejherowa , sprowadzają samochody na części .
Nr . telefonu do nich to 515-505-685
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- PitBullRedNos
- Forum Audi A8
POLECAM... :)
Chciałem polecić mały warsztat w miejscowości Babica na Podkarpaciu niedaleko Rzeszowa...
Z tego co doświadczyłem na własnej skórze panowie tam pracujący maja pojęcie w pełnym tego słowa znaczeniu co robią... Przekładali mi silnik który wykończył mi Ryszard Polewczak o którym wspomniałem w poście "odradzam" i wykryli te wszystkie usterki które tam wymieniłem... Ja pochodzę z Podkarpacia lecz mieszka na Śląsku ale mam tam całą rodzinę więc mam się gdzie zatrzymać i muszę przyznać iż z poważniejszymi usterkami na pewno będę jechał do nich z moją maszyną bo po wizycie u nich sprawuje się wyśmienicie... Śmigam nią na dalekich trasach jak np. Holandia i krótkich po Polsce i nic się nie dzieje... :mrgreen:
Więc naprawdę POLECAM sympatycznych i doświadczonych mechaników którzy sami są wielkimi fanami Audi i silników 4.2 bo oczywiście silnik który mi montowali w mojej ósemce pochodził z uszkodzonego A8 właściciela warsztatu... :-)
Gorąco Polecam... Pozdrawiam
Z tego co doświadczyłem na własnej skórze panowie tam pracujący maja pojęcie w pełnym tego słowa znaczeniu co robią... Przekładali mi silnik który wykończył mi Ryszard Polewczak o którym wspomniałem w poście "odradzam" i wykryli te wszystkie usterki które tam wymieniłem... Ja pochodzę z Podkarpacia lecz mieszka na Śląsku ale mam tam całą rodzinę więc mam się gdzie zatrzymać i muszę przyznać iż z poważniejszymi usterkami na pewno będę jechał do nich z moją maszyną bo po wizycie u nich sprawuje się wyśmienicie... Śmigam nią na dalekich trasach jak np. Holandia i krótkich po Polsce i nic się nie dzieje... :mrgreen:
Więc naprawdę POLECAM sympatycznych i doświadczonych mechaników którzy sami są wielkimi fanami Audi i silników 4.2 bo oczywiście silnik który mi montowali w mojej ósemce pochodził z uszkodzonego A8 właściciela warsztatu... :-)
Gorąco Polecam... Pozdrawiam
kujawsko pomorskie
Zgodnie z tematem
Mam fajnego i dobrego mechanika od automatycznych skrzyń biegów, gość przez wiele lat pracował w Niemczech w warsztacie który zajmował się remontem skrzyń.
Krzysztof Berbelicki
tel 696668107
Jasiewo k/Grudziądza
Mam fajnego i dobrego mechanika od automatycznych skrzyń biegów, gość przez wiele lat pracował w Niemczech w warsztacie który zajmował się remontem skrzyń.
Krzysztof Berbelicki
tel 696668107
Jasiewo k/Grudziądza
Polecam warsztat Auto Naprawa Ostrowski Mariusz / Bydgoszcz / Kcyńska 47. Warsztat w moim rodzinnym mieście, mechanicy w nim pracujący sami jeżdzą audi. Jak do tej pory nie mieli problemów z serwisowaniem mojej A8 i S8 znajomego, na swoje usługi mają moim zdaniem dobre ceny (przykładowe co robiłem, mogę podać na privie), można być na miejscu w każdym momencie naprawy, jak ktoś sie boi o swoje cudo
Pozdrawiam
Bartek Chojnacki
Bartek Chojnacki