części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Polecane ASO/warsztaty

Tu możecie polecić, lub odradzić warsztaty, towary, usługi - Tylko i wyłącznie związane z Audi A8 i motoryzacją.
kuczlaw

Polecane ASO/warsztaty

Post autor: kuczlaw » 25 wrz 2009, 09:11

Witam, jak w temacie. Podawajcie adres, telefon i krótki opis dlaczego polecacie :)

martab99
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: martab99 » 25 wrz 2009, 09:22

No to będę pierwszy :)

Polecam Quattro-Service, ul. Rzemieślnicza 20 w Kraku, www.quattro-service.pl . Znamy się co prawda już lata, ale obiektywnie muszę powiedzieć, że znają się na robocie. Robota bez druciarstwa (zdarzały sie odmowy naprawy dla Klientów, którzy chcieli "składać na starych uszczelkach" itd), przed niespodziewanymi, wychodzącymi "kwiatkami" telefon z informacją.
Dwa dni temu pomogli przy oględzinach nowego zakupu, zVAGowanie, ogólne oględziny, zawieszenie itd, itp. Ceny niezłe, pewność że nie będzie doktoryzowania się na Twoim aucie. Jedyna niedogodność to terminy, nawet dla znajomych... :-P
Ja polecam :peace:
Marcin

4WD + 1WD

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 25 wrz 2009, 10:44

Mechanika Pojazdowa Władysław Tyrna
Harbutowice 57
43-430 Skoczów
Black Cars Matters

Awatar użytkownika
cerbera
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: cerbera » 28 wrz 2009, 19:15

Ja polecam gazownikow z ALFA GAZ na ul.Zbożowej. super chlopaki,swietnie zalozona instalka w kazdym wozie .wielu zadowolonych klientow.zawsze pomoga.
A8 D3 4.2 V8 pb+lpg ''ZŁOTOWŁOSA''
http://rietzphotography.com/
www.chimerabulls.pl

wojti_sopot
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: wojti_sopot » 10 paź 2009, 22:37

Witam
Polecam zakład AUTOMAT, Gdańsk oliwa, ul.Kwietna !, właściciel - Paweł, robią skrzynie automatyczne, perfekt i stosunkowo tanio, mechanicy dobrze znają się na rzeczy. Robiłem zmianę oleju w automacie i jestem bardzo zadowolony z obsługi wykonania, podejścia i fachowości. Polecam ten warsztat.

SERGIO
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: SERGIO » 11 lis 2009, 13:57

Polecam warsztat który zajmuje się elektronika ale przede wszystkim instalacjami gazowymi GAS-ELEK Kokoszkowy koło Starogardu Gd. Polecili mi go koledzy którzy montowali tam gas do swoich aut i nikt nie narzekał. Doradzono mi jaka instalacje powinienem załozyc i dlaczego bez zbednego naciagania na koszty. wszystko sprawuje się b.dobrze. Samochód chodzi idealnie. tel.504-271-731

michu
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: michu » 23 mar 2010, 13:19

a ja mogę polecić autogaz jelonki w Wawie.
na ulicy szczotkarskiej. magicy, solidni i uczciwi.

SERGIO
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: SERGIO » 07 cze 2010, 09:15

wojti_sopot pisze:Witam
Polecam zakład AUTOMAT, Gdańsk oliwa, ul.Kwietna !, właściciel - Paweł, robią skrzynie automatyczne, perfekt i stosunkowo tanio, mechanicy dobrze znają się na rzeczy. Robiłem zmianę oleju w automacie i jestem bardzo zadowolony z obsługi wykonania, podejścia i fachowości. Polecam ten warsztat.
Masz kolego jakiś numer telefonu do tego warsztatu bo chcę zmienić olej w skrzyni i chcę to zrobić u kogoś kto zrobi to tak jak się należy...!!!!

Waldi
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Waldi » 25 lip 2010, 21:32

Czy zna ktoś jakiś uczciwy i rozsądny cenowo serwis w Łodzi lub okolicy ?
Waldi

Martini_Lub
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Martini_Lub » 05 wrz 2010, 03:57

Witam,
chciałbym sprawdzić S8-mke przed kupnem w modelu D2,

Gdzie mogę to zrobić w Katowicach???
Przede wszystkim interesuje mnie VAG i żeby zajrzeli do zawiechy.

Proszę o odpowiedź.

qestor
Forum Audi A8
Forum Audi A8

serwis AUDI warszawa

Post autor: qestor » 14 wrz 2010, 15:45

Witam,
jaki nieautoryzowany serwis AUDI w Warszawie polecicie?

Awatar użytkownika
mdamian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: mdamian » 16 wrz 2010, 08:54

http://www.a8team.pl/topics14/2482.htm#23426

SERGIO to jest adres do tego kolesia , ale on się przeprowadza do Miszewka pod Żukowo i dopiero od tego poniedziałku czyli od 20.09.2010 będzie tam przyjmowac

Panowie a co do Gazu to mogę polecic Gazownika w Straszynie koło biedronki pod Pruszczem Gdańskim , ogółem zajmuje się STAG instalacjami i zna się na swojej robocie :)

[ Dodano: 2010-09-28, 19:49 ]
Panowie Jeśli ktoś by chciał części używane do swojego samochodziku , to polecam Kębłowo koło Wejherowa , sprowadzają samochody na części .
Nr . telefonu do nich to 515-505-685

Awatar użytkownika
PitBullRedNos
Forum Audi A8
Forum Audi A8

POLECAM... :)

Post autor: PitBullRedNos » 15 sty 2011, 14:11

Chciałem polecić mały warsztat w miejscowości Babica na Podkarpaciu niedaleko Rzeszowa...
Z tego co doświadczyłem na własnej skórze panowie tam pracujący maja pojęcie w pełnym tego słowa znaczeniu co robią... Przekładali mi silnik który wykończył mi Ryszard Polewczak o którym wspomniałem w poście "odradzam" i wykryli te wszystkie usterki które tam wymieniłem... Ja pochodzę z Podkarpacia lecz mieszka na Śląsku ale mam tam całą rodzinę więc mam się gdzie zatrzymać i muszę przyznać iż z poważniejszymi usterkami na pewno będę jechał do nich z moją maszyną bo po wizycie u nich sprawuje się wyśmienicie... Śmigam nią na dalekich trasach jak np. Holandia i krótkich po Polsce i nic się nie dzieje... :mrgreen:
Więc naprawdę POLECAM sympatycznych i doświadczonych mechaników którzy sami są wielkimi fanami Audi i silników 4.2 bo oczywiście silnik który mi montowali w mojej ósemce pochodził z uszkodzonego A8 właściciela warsztatu... :-)
Gorąco Polecam... Pozdrawiam

darius30
Forum Audi A8
Forum Audi A8

kujawsko pomorskie

Post autor: darius30 » 01 kwie 2011, 13:41

Zgodnie z tematem

Mam fajnego i dobrego mechanika od automatycznych skrzyń biegów, gość przez wiele lat pracował w Niemczech w warsztacie który zajmował się remontem skrzyń.

Krzysztof Berbelicki
tel 696668107
Jasiewo k/Grudziądza

Awatar użytkownika
psych
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: psych » 10 maja 2011, 08:56

Polecam warsztat Auto Naprawa Ostrowski Mariusz / Bydgoszcz / Kcyńska 47. Warsztat w moim rodzinnym mieście, mechanicy w nim pracujący sami jeżdzą audi. Jak do tej pory nie mieli problemów z serwisowaniem mojej A8 i S8 znajomego, na swoje usługi mają moim zdaniem dobre ceny (przykładowe co robiłem, mogę podać na privie), można być na miejscu w każdym momencie naprawy, jak ktoś sie boi o swoje cudo :)
Pozdrawiam
Bartek Chojnacki

Zablokowany

Wróć do „Polecam / Odradzam / Poszukuję”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl