[D3 PB/LPG] Trójmiasto - dobry warsztat LPG
[D3 PB/LPG] Trójmiasto - dobry warsztat LPG
Witam
Koledzy znacie moze jakis dobry warsztat w trojmiescie lub okolicach ktory zaklada gaz do a8 d3 3.7 i 4.2 ??
pozdrawiam
Koledzy znacie moze jakis dobry warsztat w trojmiescie lub okolicach ktory zaklada gaz do a8 d3 3.7 i 4.2 ??
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 08:34 przez pilaros, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolego mogę z czystym sercem polecić Gazownika w Straszynie koło biedronki , Starogardzka 13 .
Przy obwodnicy , już 2 samochód mi zagazował i 0 problemu .
Przy obwodnicy , już 2 samochód mi zagazował i 0 problemu .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
3800 zł do D2 4.2 PB , do 3,7 będzie to samo , taka sama instalacja .
wcześniej mi założyli w senatorze 3.0 gaz i przez 3 latka zero problemu instalacja STAG 300 , Teraz mam Stag 300+ , nie mam pojęcia czym to się różni ale od maja nic się z gazem nie dzieje , a walnąłem już praktycznie 30kkm .
wcześniej mi założyli w senatorze 3.0 gaz i przez 3 latka zero problemu instalacja STAG 300 , Teraz mam Stag 300+ , nie mam pojęcia czym to się różni ale od maja nic się z gazem nie dzieje , a walnąłem już praktycznie 30kkm .
Ps:
Ps:
Kolego tu nie chodzi tylko o sterownik bo według mnie dobry gazownik obojętnie na jakim sterowniku wyreguluje dobrze gaz. Czy to bedzie stag czy KME czy coś innego az tak dużego znaczenia nie ma... Chodzi o reszte gratów czyli jaki reduktor zamontuje(jeden czy dwa?) i jakie wtryski. Oczywiście chodzi także o jakość montażu. Wiec za te 3800 co Ci wrzucił do auta? Pozdrawiam
No quattro no fun
u mnie bez gadania zamontował 2 reduktory Zaudli czy coś takiego i wtryski "upctek" czy jakoś tak , ma tak na gryzdane że szkoda gadać .
Od maja na tym jeżdżę i nic się nie dzieje .
Od maja na tym jeżdżę i nic się nie dzieje .
Ps:
Ps:
W Straszynie przy biedronce zaraz jak zjedziesz z obwodnicy to na Starogard Gdański , po lewej stronie biedronka , a po prawej myjnia bezdotykowa .
Ul. Starogardzka 13 .
Nie problem zauważyć ;-)
58-682-03-80
Ul. Starogardzka 13 .
Nie problem zauważyć ;-)
58-682-03-80
Ostatnio zmieniony 29 mar 2013, 20:05 przez mdamian, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps:
Ps:
ja polecam marol gaz bolszewo
ten w straszynie to partacz, wiem bo blisko tego warszatatu pracuje, to znam opinie ogółu ludzi, porażka totalna, nawet przeglądu dobrze nie potafią zrobić, ja polecam gazwonika na chełmie ul.dragana, dużo znajomych maniaków motoryzacji tam jeździ i chwali, a skrzynie biegów to tylko Marek Stolc z Gdańska Jasienia, nie jeździc do chwaszczyna, a elektryk to warsztat motoakces we wrzeszczu, ten akurat nie jest tani, ale skuteczny
radek2109, Piszesz o tym gazowniku w Straszynie przy biedronce koło obwodnicy ??
Montowałem u niego w 2 autach (senatorze i audi) LPG i jakoś nie mam z tym problemów , robię u nich przeglądy LPG swojego Audi i też nie narzekam .
Wcześniej instalowałem LPG ( mazda 626) w Pruszczu , tam to są partacze .
Straszyn, Starogardzka 13
tel. 58 6820380
Montowałem u niego w 2 autach (senatorze i audi) LPG i jakoś nie mam z tym problemów , robię u nich przeglądy LPG swojego Audi i też nie narzekam .
Wcześniej instalowałem LPG ( mazda 626) w Pruszczu , tam to są partacze .
Straszyn, Starogardzka 13
tel. 58 6820380
Ps:
Ps:
Tak ten przy biedronce, kolega pytał sie gdzie przegląd zrobic w swojej a8 to powiedziałem że obok mnie robią, jak wyjechał to sam gaz śmierdział, przecież na koniec szczelność powinien sprawdzić, a nawet na kompie mapy nie skorygował, okoliczni też nie jeżdżą, może zwykły przypadek, ale takie doświadczenia ja miałem
Polecam http://autonagaz.eu/pl/