[ALL] Hydrografika - zmiana drewna na carbon...
Cheyen wielkie dzięki za odpowiedz, odezwe się na PW. pozdrawiamcheyen pisze:Mam zrobioną hydrografikę u siebie, więc jesli chcesz to podaj email na PW, i podeślę Ci fotki. Dla mnie wygląda o ,,niebo" lepiej, niż np folia carbon. Miałem ochydny kolor dekorów (jasno-rudy) i źle się czułem w takim zestawieniu.
Moje świniaczki
A8 d3 4.2 V8 quattro '03 czarna lift zewn. na '08
A8 d2 3,7 V8 '96 zielona lift zewn. na S8
oglądałem hydrografikę i zdecydowałem się jednak na folię carbon firmy 3M w wersji "gloosy".. listwy już prawie skończone.. przód się robi a konsola środkowa czeka cierpliwie na chwilkę wolnego czasu...
zrobiłem fotki telefonikiem i się z Wami dzielę - zobaczcie sami i oceńcie
zrobiłem fotki telefonikiem i się z Wami dzielę - zobaczcie sami i oceńcie
Moje świniaczki
tak ..postanowiłem sam powalczyć.. wtedy satysfakcja z dobrze wykonanej roboty jest podwójna.. idzie to trochę wolno i jest deczko zabawy.. ale nie od razu Kraków zbudowano.. zacząłem od najprostszych moim zdaniem elementów- listew drzwiowych, które wyszły chyba dobrze.. miałem dylemat z czym połączyć carbon na listwie.. po wielu przymiarkach zostały dolne listwy w oryginalnym kolorze.. a wymyśliłem sobie szczotkowane aluminium... (czarne bylo takie, że w komplecie było zdecydowanie za ciemne, a jasne przyćmiewało swoją mocą carbon) jak skończe to nie omieszkam wrzucić fotek zamontowanego środeczka ..adrian949 pisze:Sam kolego oklejasz?
Moje świniaczki
Ja też sam oklejałem, bardzo fajnie to wygląda! Ja mam tylko problem z listwami co są rączki odkleja się folia na rogach od dużych naprężeń, ale oklejałem pierwszy raz za drugim razem zrobię dokładniej! Ja pomalowałem jedną listwę lakierem bezbarwnym i efekt jest jeszcze lepszy, po takim malowaniu powinna się jeszcze wzmocnić folia!
adrian'ie949 firma gjkstyling ma w ofercie specjalny primer co zwiększa przyczepność folii właśnie w takich miejscach bardzo zaokrąglonych i wklęsłych oraz na końcach arkusza.. wejdź na gjkstyling.pl i możesz sobie zamówić 20 ml chyba płaciłem 16 pln..adrian949 pisze:.. mam tylko problem z listwami co są rączki odkleja się folia na rogach od dużych naprężeń
Moje świniaczki