![]() |
![]() |
![]() |
[D2 96 4.2PB/LPG ] Instalacja KME, czy jest dobra??
[D2 96 4.2PB/LPG ] Instalacja KME, czy jest dobra??
czy moze mi ktos cos powiedziec o tej instalacji gazowej
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 08:45 przez pawel, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeśli chodzi o KME to zależy co masz na myśli bo komputerów tej firmy wyszło kilka odmian, reduktorów dwa. Ja osobiście bym wybrał jednak inne podzespoły do A8
Dlaczego?
Reduktory mają słabą termike chyba że dasz dwa Goldy (dwa silvery zamarzną jeśli lubisz agresywnie i szybko jeżdzic)
Komputery są jak dlamnie trudne do ustawiania. Jedni chwalą inni odradzają. Osobiście robiłem jedno auto i mi się niepodobało. Słabo korygował ciśnienie a temperature to chyba wcale bo na zimnym sie mocno zalewał a jak rozgrzał to ubogo było na jałowym.
Tanio i dobrze
Stag plus ewentualnie premium
wtryski Hana zielone
2x Zawoli Zeta S
Najlepiej
Kit LANDI RENZO
[ Dodano: 2010-12-25, 10:53 ]
2.2 dla Magica to mało!!!
Ja mam 2.9
Dlaczego?
Reduktory mają słabą termike chyba że dasz dwa Goldy (dwa silvery zamarzną jeśli lubisz agresywnie i szybko jeżdzic)
Komputery są jak dlamnie trudne do ustawiania. Jedni chwalą inni odradzają. Osobiście robiłem jedno auto i mi się niepodobało. Słabo korygował ciśnienie a temperature to chyba wcale bo na zimnym sie mocno zalewał a jak rozgrzał to ubogo było na jałowym.
Tanio i dobrze
Stag plus ewentualnie premium
wtryski Hana zielone
2x Zawoli Zeta S
Najlepiej
Kit LANDI RENZO
[ Dodano: 2010-12-25, 10:53 ]
jdz1 pisze:A8 4.2V8 LPG: reduktor KME GOLD do 360KM, sterownik STAG 300, listwy wtryskowe MAGIC JET rozwiercone na 2,2 mm. Chodzi wszystko ok.
2.2 dla Magica to mało!!!
Ja mam 2.9