![]() |
![]() |
![]() |
[D3 ALL ] V6 3.0L 4x4 - są takie?
Wiem, producenci instalacji opowiadają bajki, że można zadowolić się 10% zużyciem benzyny - ale to nieprawda no chyba, że będziemy jeździć wyłącznie po autostradzie :-D
3.2FSi - to po lifcie (po 2006r) chyba dopiero były ?
3.2FSi - to po lifcie (po 2006r) chyba dopiero były ?
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
Kolego tomek 210, Pan nam się jeszcze nie przedstawił.
Zapraszam do tego działu: http://www.a8team.pl/przywitaj-sie-i-pr ... htm#100102
Pozdrawiam
Simone331
Zapraszam do tego działu: http://www.a8team.pl/przywitaj-sie-i-pr ... htm#100102
Pozdrawiam
Simone331
witam wszystkich
jestem nowy na forum
chcialem tylko potwierdzic ze a8 3.0 v6 quattro tiptronic istnieja bo sam taka smigam.
a tak jak juz pisze to :
od jakiegos czasu wiecej jezdze ( 2K miesiecznie) wiec postanowilem zalozyc gas i cos zaoszczedzic.Pacjent to Audi A8 3.0 2004 220 bhp. Prosze o pomoc doswiadczonych forumowiczow w dobraniu sprawdzonego zestawu lpg ktory nie bedzie sie dlawil jak mu depne na trasie i bede mogl spokojnie jezdzic na codzien po miescie.
Mieszkam w uk i szukam kogos zaufanego kto taka instalacje moze zamontowac.chcial bym wiedziec z jakich podzespolow taki system sie sklada i ile kosztuje.
znalazlem jedna firme autogaspol.co.uk i po rozmowie telefonicznej polecono mi taki zestaw:
sterowanie : zenit pro obd
reduktor: magic jet 3 lub omvl hp
wtryski : omvl fast
zestaw £ 900.00 razem z vat
prosze o opinie na temat zestawu i gazownika
pozdrawiam
jestem nowy na forum
chcialem tylko potwierdzic ze a8 3.0 v6 quattro tiptronic istnieja bo sam taka smigam.
a tak jak juz pisze to :
od jakiegos czasu wiecej jezdze ( 2K miesiecznie) wiec postanowilem zalozyc gas i cos zaoszczedzic.Pacjent to Audi A8 3.0 2004 220 bhp. Prosze o pomoc doswiadczonych forumowiczow w dobraniu sprawdzonego zestawu lpg ktory nie bedzie sie dlawil jak mu depne na trasie i bede mogl spokojnie jezdzic na codzien po miescie.
Mieszkam w uk i szukam kogos zaufanego kto taka instalacje moze zamontowac.chcial bym wiedziec z jakich podzespolow taki system sie sklada i ile kosztuje.
znalazlem jedna firme autogaspol.co.uk i po rozmowie telefonicznej polecono mi taki zestaw:
sterowanie : zenit pro obd
reduktor: magic jet 3 lub omvl hp
wtryski : omvl fast
zestaw £ 900.00 razem z vat
prosze o opinie na temat zestawu i gazownika
pozdrawiam