[ TRÓJMIASTO ] ZDJĘCIA ;) Spot Trójmiasto 24.01.09.
[ TRÓJMIASTO ] ZDJĘCIA ;) Spot Trójmiasto 24.01.09.
Witajcie!
O to kilka zdjęć ( nie najlepszej jakości, takie warunki ) z 3 spotu w Trójmieście! Super, że udało nam się tak licznie spotkać.. szkoda tylko, że troszkę nas zmroziło .. ;D
Dzięki wszystkim za przybycie, miło było poznać nowych klubowiczów a spotkać co to niektórych po raz kolejny.. Do zobaczenia wkrótce
ArT
Smoli
Rafelek
Labul82
SERGIO
Joolek
Andrzej
roger1986
foxx3101
marta
KAZIK_MAX
Vitaliy
matih3
Rodzynek (kolega nie z forum ale mam nadzieję, że do nas dołączy)
O to kilka zdjęć ( nie najlepszej jakości, takie warunki ) z 3 spotu w Trójmieście! Super, że udało nam się tak licznie spotkać.. szkoda tylko, że troszkę nas zmroziło .. ;D
Dzięki wszystkim za przybycie, miło było poznać nowych klubowiczów a spotkać co to niektórych po raz kolejny.. Do zobaczenia wkrótce
ArT
Smoli
Rafelek
Labul82
SERGIO
Joolek
Andrzej
roger1986
foxx3101
marta
KAZIK_MAX
Vitaliy
matih3
Rodzynek (kolega nie z forum ale mam nadzieję, że do nas dołączy)
Ostatnio zmieniony 17 mar 2010, 08:12 przez marta, łącznie zmieniany 8 razy.
Witam Wszystkich serdecznie , naprawdę miło było poznać Was, do zobaczenia następnym razem, mam nadzieję że w cieplejszych warunkach no i w liczniejszym gronie.
Ps Marto zdjęcie nr 6 = ? to moja A8
Ps II Ciesze się że koledze z BMW nie otworzyła się maska jak jechał przede mną ale od czego są koledzy no nie
Pozdrawiam
Joolek
Ps Marto zdjęcie nr 6 = ? to moja A8
Ps II Ciesze się że koledze z BMW nie otworzyła się maska jak jechał przede mną ale od czego są koledzy no nie
Pozdrawiam
Joolek
Ostatnio zmieniony 25 sty 2010, 10:09 przez Joolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto nie kupił Audi A8 ni razu, nigdy nie zaznał przyjemności.
Witam. Pozdrawiam wszystkich , którzy byli na spocie.
Fajnie było ;-) . Widać że tendencja wzrostowa jeżeli chodzi o uczestników,a do Lata to zabraknie chyba tak dużych parkingów. :lol:
Przejazd na Osową całkiem wypasiony tylko przy tych prędkościach :evil: to mało kto nas widział he he :mrgreen:
PS. Marta jak możesz to prześlij mi fotki na maila SERGIOMOBILE@wp.pl. Dzięki
Aha tam gdzie masz zdjęcie mojego (naszego już) kolegi możesz podpisać - Andrzej - był już na 2 spocie (jego auto na pierwszym - awaria), także można go uznać za swojaka. Ze wzgledu na to że jeździ często po całej europie nie ma czasu pisać na forum ale o zlotach na bieżąco go informuję.
Fajnie było ;-) . Widać że tendencja wzrostowa jeżeli chodzi o uczestników,a do Lata to zabraknie chyba tak dużych parkingów. :lol:
Przejazd na Osową całkiem wypasiony tylko przy tych prędkościach :evil: to mało kto nas widział he he :mrgreen:
PS. Marta jak możesz to prześlij mi fotki na maila SERGIOMOBILE@wp.pl. Dzięki
Aha tam gdzie masz zdjęcie mojego (naszego już) kolegi możesz podpisać - Andrzej - był już na 2 spocie (jego auto na pierwszym - awaria), także można go uznać za swojaka. Ze wzgledu na to że jeździ często po całej europie nie ma czasu pisać na forum ale o zlotach na bieżąco go informuję.