![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Gasnie jak przełącza z PB na LPG
[D2 ALL ] Gasnie jak przełącza z PB na LPG
od jakiegos czasu mam problem z gazem jak przelaczam mi z pb na gas to gasnie i to nie chodzi o to ze samochod nie jest rozgrzany bo ma temperature 90 stopni a gdy za ktoryms razem przelacze go recznie to przelaczy moge jechac na nim dluzszy czas i po jakims czasie znow calkiem gasnie tak jak by brakowalo go , zaczelo sie to jak zaczely sie wieksze mrozy . Czy moze mial ktos podobny problem ?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez pawel, łącznie zmieniany 3 razy.
no jedno juz mi sie dzisiaj wyjasnilo wiem napewno dlaczeko mi gas samochod podczas przelaczania z pb na gaz jakis czas temu bylem u gazownika z wymiana filtra i on wymienil mi cala ta aparaturke z filtrem tylko ze zalazyl ja odwrotnie strzalaka do tylu , a co do kulenia na cylindrze okarze sie w srode jestem umowiony z gazownikiem ale prawdopodobnie ktorys wtrysk , ale to jeszcze dam znac
tez tak przypuszczam bedzie prawdopodobnie potrzebny zestaw naprawczy , a co do tamtego gazownika to nawet nie bede sie wypowiadal ...
[ Dodano: 2010-01-28, 12:40 ]
no i juz problem rozwiazany po kalibracji wtryskow i wymianie jednego z wezykow podcisnieniowych praca wrocila do normy i moje audi pracuje jak sie nalezy .
[ Dodano: 2010-01-28, 12:40 ]
no i juz problem rozwiazany po kalibracji wtryskow i wymianie jednego z wezykow podcisnieniowych praca wrocila do normy i moje audi pracuje jak sie nalezy .