![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] co to za przycisk
[D2 ALL ] co to za przycisk
Czy ktos do czego sluzy przycisk ktory sie znajduje na dole slupka kolo siedzenia kierowcy .
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 01:41 przez pawel, łącznie zmieniany 1 raz.
- gierobiala
- Super Klubowicz
A to masz już luksus.Bo ja mam w domku psa Leona (Buldog angielski) który na wszystko patrzy.Więc wyobraz sobie jak ja mam zaprosić dziewczynę na haus?pet3r pisze:nie wiem jak Ty, ale ja dziewczyny zapraszam do domu. wygodniej 8-)PEPOL D2 pisze:.....najlepiej dziewczynę :mrgreen:pet3r pisze:jeżeli chodzi o ten kropką i trzema półkolistymi kreskami to służy do wyłączania alarmu gdy chcesz zamknąć auto zostawiając kogoś we wnętrzu.

- gierobiala
- Super Klubowicz
A co to takiego? :idea:pet3r pisze:Leonowi tez przyprowadź dziewczynę i po problemie
jedziemy z off-topiciem Panowie... :oops:
[ Dodano: 2010-01-28, 21:06 ]
Giero jeśli dasz kiedyś rade chcę cie zobaczyć w Poznaniu.Stawiam Big Macka :mrgreen:gierobiala pisze:Leona trzeba posadzić na fotelu i nacisnąć wspomniany przycisk ;-) niech sobie Leon polata :mrgreen:
- gierobiala
- Super Klubowicz
gierobiala pisze:Niezbadane są wyroki boskie..Jak niechcący nacisnę u siebie przycisk to mogę się pojawić...przelotem :mrgreen:PEPOL D2 pisze:Giero jeśli dasz kiedyś rade chcę cie zobaczyć w Poznaniu
Każda zagrycha jest dobra :-P[/quotePEPOL D2 pisze:Stawiam Big Macka
Czuję się zaszczycony .Nawet Leon się krząta zdenerwowany jakoś..a moja pizama w kwiatki doczekała ramy z podpisem Gierbiala :-D