Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 preFL ALL] Rns-d - przeróbka.

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
ODPOWIEDZ
kmicic-lt
Super Klubowicz
Super Klubowicz

[D2 preFL ALL] Rns-d - przeróbka.

Post autor: kmicic-lt » 22 maja 2013, 10:09

Czy da rade przełożyć tył navi rns-d DX z a4 do a8 - ktos sie może orientuje, no i czy nie ma problemow z jej podłaczeniem (chodzi mi o kostki elektryczne)? No i czy jest problem ze sciagnieciem kodu z radia - bo koles ich nie posiada.

Awatar użytkownika
sinus
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: sinus » 22 maja 2013, 11:14

Wedle mojej wiedzy powinno się dać. Różnica głównie w kolorze frontpanelu i kształcie ramki. Oczywiście same "pudła" też są w różnych wersjach ale raczej na zasadzie nowsze<->starsze niż kompatybilne<->niekompatybilne. Ja np. mam "pudło" od A6.

hipcio
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: hipcio » 22 maja 2013, 15:45

Ja przekladałem przedni panel navi i rozbierałem na czesci całośc. Da się pod warunkiem że obie są DX bo non DX jest inne w środku i pewnie coś nie bedzie działać i pasować

Co Ci potrzebne dokładnie bo mam cały tył z A8(jest uszkodzone gniazdo pod antene gps- sam kabelem mozna wymienic i nie mam kodu) i przód z A6. Jak chcesz zamontować w preFL to i ramke wyciętą mam. Moge oddac za flaszeczke

Gniazda pod wtyczki we wszystkich są takie same. Dx ma dodatkowo jedno wolne gniazdo(nie wiem od czego) na dole navi mniej wiecej pośrodku. W non Dx go wogóle nie ma.

Ja wsadziłem całego Lifta do środka, łacznie z przyciskami, ramką, panelem klimy itd.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl