[D2 ALL ] Malowanie przednich lamp na czarno, czy ktoś ma?
[D2 ALL ] Malowanie przednich lamp na czarno, czy ktoś ma?
Witam. Zastanawiam się nad pomalowanie przednich lamp od wewnątrz na czarno. Zrobiłem coś takiego w poprzednim aucie bmw e39 też czarnej wygląd był mega imponujący. Każdy ze znajomych był zachwycony że taka drobnostka może zmienić aż tak auto oczywiście na plus. Ale nie wiem jak to wyjdzie w s8 czy może ktoś robił coś takiego bądź widział tak zrobione lampy?
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 11:10 przez koles999, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio mijałem A8 D2 ciemną pomiędzy Wejherowem a Lęborkiem właśnie z ciemnymi środkami przednich reflektorów nawet zacnie wyglądało ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
smoked front się to zwie, i efekt faktycznie jest zadowalający.pepi pisze:a świeciło to :-D
Maluje się nie klosz, a powierzchnie która w lampie jest nie używana. Dla polepszenia walorów estetycznych można klosz od zewnątrz potraktować też delikatnie przydymioną folią Oracal dostępną w sklepach papierniczych.
Sam myślę nad ściemką u siebie.. przy okazji się lampy wyczyści
Jeśli ktoś pomaluje obszary nie wpływające na odbicie światła, to widoczność i bezpieczeństwo się nie zmieni..kmicic-lt pisze:Dzisiaj w mercedesie (okular) widzialem jak koles miał pomalowane lustra na czarno - wygladalo przyzwoicie. Ciekawe jak te lampy w nocy swieca.
Najgorzej jak ktoś nie pomyśli i cale odbłyśniki pociapie..
Malowałem w poprzedniej A6 C5 biała buda czarne ślepia wyglądało (...) :mrgreen:
https://plus.google.com/photos/10427825 ... 1721698975
Bez takich słów na publicznym proszę.
Wstawiłem innego linka, bo tamten się nie otwierał. Jeśli nie o tą fotkę Ci chodziło to proszę popraw linka według swojego uznania, ale tak aby się prawidłowo otwierał.
Pozdrawiam
Simone331
https://plus.google.com/photos/10427825 ... 1721698975
Bez takich słów na publicznym proszę.
Wstawiłem innego linka, bo tamten się nie otwierał. Jeśli nie o tą fotkę Ci chodziło to proszę popraw linka według swojego uznania, ale tak aby się prawidłowo otwierał.
Pozdrawiam
Simone331
Ostatnio zmieniony 07 cze 2013, 23:29 przez luka6, łącznie zmieniany 1 raz.