części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

A8 D3 - by ATLAS

JIMM

Post autor: JIMM » 30 paź 2011, 07:59

ATLAS pisze:trochę odstaje jednym rogiem, ale to nic będzie trzeba lepiej podokręcać na śrubach
Jak odstaje ....to przy lampie są śruby które trzeba wkręcić (osiowo w nakrętce) są na małą nasadową!!!gwiazdkę...............a potem dopiero dokręcić nakrętkę na klucz 8.
W przeciwnym razie , jeśli będziesz tylko dokręcał nakrętki....wyrwiesz śrubę z lampy ;-)

[ Dodano: 2011-10-30, 08:02 ]
badyl pisze:kolega ma lampy LED bo takie tylko wychodziły w D3 8-)
w tych lampach są oczywiście ledy i małe żarówki.....takie jak w kierunkowskazach z przodu. ;-)

Awatar użytkownika
PEPOL D2
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: PEPOL D2 » 30 paź 2011, 19:51

Ciekawa felga przypomina mi troszeczke Felgi od Jaguara XJR.Bardzo ładne felgi

ATLAS
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: ATLAS » 31 paź 2011, 13:59

Dzięki za info zanjac, w następną sobotę mam zamiar rozebrać to jeszcze raz i lepiej ją usadowić.
Mam natomiast pytanie - jak zmienić w systemie, żeby mi radia automatycznie co 10 minut nie wyłączało tylko np. co 30 ? (bo trochę to wkurzało jak musiałem wyłazić z bagażnika i włączać od nowa co chwile :evil: )

PS. Felgi po każdej myjce tracą swój blask, jakaś lipna ta poleracja :roll: Za to oponki Pirelli trzymają się świetnie :lol:

JIMM

Post autor: JIMM » 01 lis 2011, 19:30

ATLAS pisze:jak zmienić w systemie, żeby mi radia automatycznie co 10 minut nie wyłączało tylko np. co 30 ?
dokładnie nie wiem , bo nie trenowałem tego , ale zapewne jest to opcja do przetrenowania w zielonym menu MMI. :->
szukaj tutaj:
http://mr-fix.pl/2010/06/audi-a8-odblok ... -mmi-2g-2/
a tutaj opis tego menu
http://mr-fix.pl/2011/01/opis-ukrytego- ... -w-mmi-2g/

pawel1380
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: pawel1380 » 09 mar 2013, 12:54

Fajnie opisana historia autka.
Chlapacze w D3 widzę pierwszy raz w życiu.. :shock:
Mam nadzieje ze juz je sciagnales bo szpeca autko strasznie...
No i tak jak juz tu inni pisali felgi nie pasuja do samochodu,ale to moja opinia.
Oby sie sprawowala dobrze!

ATLAS
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: ATLAS » 21 cze 2013, 00:12

Witam wszystkich,
Dawno mnie tu nie było. A8 sprawuje się dobrze, psuje się jak każde inne auto i trzeba naprawiać ale tragedii nie ma. Najważniejsze że silnik tyka i skrzynia pracuje dobrze. Spalanie dalej 20l/100 choć ostatnio udało się zejść na trasie do 15l/100 - coś się chyba zepsuło bo to pierwszy raz tyle wyszło :D
A co do felg - straszne dziadostwo - krzywe już są w cały świat, bicie na kołach prawie przy każdej prędkości, jeszcze do tego te wentyle od wewnątrz wrrr :/ Na przyszłą wiosnę nowe fele + opony.

Pozdrawiam i szerokości!
Dawid

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl