![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Skrzynia w trybie awaryjnym
[D2 95 4.2PB/LPG ] Skrzynia w trybie awaryjnym
witam jestem nowy przeszykałem forum i nie ma tego co mi się stało . mam audi d2 4.2 automat i ostatnio jak padało to mi zalała woda się do środka i pewnie cos w skrzyni bo jak ruszam to skrzynia wpada w trub awaryjny bo się świeca wszystkie na liczniku p r n n 1 2 swieci na czerwona jak by było na wszystkich biegach jak auto postoj trochę na słońcu to normalnie jedzia ale po chwili wpada w tryb awaryjny co to możne być zlany ten co przełącza biegi jak tak to jaki do tego dostęp zęby wysuszy ? ile potrwa wyciągniecie tego
Ostatnio zmieniony 23 sie 2013, 20:24 przez omegaa25, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolego omegaa25, pisanie na forum należy rozpocząć od działu powitań:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Proszę uczyń to jak najprędzej, bo inaczej Twoje posty/tematy mogą być usuwane bez dodatkowego ostrzeżenia.
Pozdrawiam
Simone331
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Proszę uczyń to jak najprędzej, bo inaczej Twoje posty/tematy mogą być usuwane bez dodatkowego ostrzeżenia.
Pozdrawiam
Simone331