Ograniczenie dostępności działu "Nasze Auta" ?!
Trzeba trochę popisać na tym forum , a co byś powiedział jak by jakiś złodziej zalogował się tutaj , upatrzył by sobie twoje autko i by znikło ??karoleq pisze:Niestety nie jestem za , jestem nowym użytkownikem , chciał bym obejrzeć autka a nie moge
Zawsze jakieś zabezpieczenie .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
I wtedy tylko pretensje by były. Po co Wy moje auto publicznie pokazujecie. :wpale:mdamian pisze:Trzeba trochę popisać na tym forum , a co byś powiedział jak by jakiś złodziej zalogował się tutaj , upatrzył by sobie twoje autko i by znikło ??karoleq pisze:Niestety nie jestem za , jestem nowym użytkownikem , chciał bym obejrzeć autka a nie moge
Zawsze jakieś zabezpieczenie .
Jak widać po wynikach ankiety jesteś w zdecydowanej mniejszości - nie mówię tego ze złośliwością ale na tą chwilę nie widzę szans na odblokowanie tego działu czy nawet złagodzenie warunków dostępu.karoleq pisze:Niestety nie jestem za , jestem nowym użytkownikem , chciał bym obejrzeć autka a nie moge
Ale jeśli chcesz obejrzeć kilka innych aut i brać czynny udział w życiu klubu to zapraszam na nasze regionalne spotkania... w styczniu w Warszawie pewnikiem coś wspólnie zorganizujemy ;-)
Info nt. naszych spotkań znajdziesz m.in. tutaj: http://www.a8team.pl/wa-wa-ostre-spotka ... -vt309.htm
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
A co to ma wspólnego? auto to auto i czy jest online czy onreal to jak ma być buchnięte to w realu , śmieszne to całe głosowanie . Generalnie jest mi to obojętne czy gotujecie się w swoim garnku i sosie czy jesteście jako społeczność a może to już stowarzyszenie a nie forum A8boruc23 pisze:WItam
Ja też jestem nowy ale temat całkowicie popieram gdyż tak jak wcześniej napisano najłatwiej złodziejowi znaleźć samochód byłoby na forum.
Pozdrawiam
Piwo to moje paliwo:) a 450KM i 6 litrów zmieniło mi punkt widzenia:)
Skoro jest ci to obojętne to po co tu piszesz? Szukasz na siłę tematów do których można coś dopisać?Leonard pisze:Generalnie jest mi to obojętne czy gotujecie się w swoim garnku i sosie czy jesteście jako społeczność a może to już stowarzyszenie a nie forum A8
Poza tym...
W powitaniach napisałeś "Poruszam się AUDI A8 D2 W12 z 1998" a profilu masz rocznik 2000.
W12 w roczniku 1998 nie było, podobnie jak w 2000 bo z tego co pamiętam to W12 produkowano w okresie 03.2001-09.2002.
Wychodzi więc na to, że nie bardzo wiesz czym jeździsz
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-