[D3 04 4.2MPI ] Błąd klimy - High Pressure Sensor (G65)
[D3 04 4.2MPI ] Błąd klimy - High Pressure Sensor (G65)
Witam wszystkich. Mam problem z klima .Po vagovaniu pokazuje taki blad ( high pressure sender-G65).Pomoze ktos? Dzieki z gory.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2013, 10:09 przez leon0376, łącznie zmieniany 2 razy.
Zycie jest za krotkie zeby inwestowac w diesla
Dzieki, jutro sprawdze czy jest gaz.
[ Dodano: 2013-09-02, 20:06 ]
Tak jak kolega wyzej stwierdzil "nie ma gazu".Moze przy wymianie rozrzadu cos rozszczelnilem.Do soboty musi poczekac :mrgreen:
Witam po przerwie.Problem wycieku gazu spowodowal kompresor ktory sie zatarl.Mam takie pytanie.Czy przed zalozeniem nowego kompresora wystarczy czyszczenie ukladu przy pomocy maszyny ktora sie nabija klime czy trzeba ja czyscic w jakis inny sposob i co jeszcze po drodze powinienem zmienic.Dzieki za wszelkie porady.Pozdrawiam.
[ Dodano: 2013-09-02, 20:06 ]
Tak jak kolega wyzej stwierdzil "nie ma gazu".Moze przy wymianie rozrzadu cos rozszczelnilem.Do soboty musi poczekac :mrgreen:
Witam po przerwie.Problem wycieku gazu spowodowal kompresor ktory sie zatarl.Mam takie pytanie.Czy przed zalozeniem nowego kompresora wystarczy czyszczenie ukladu przy pomocy maszyny ktora sie nabija klime czy trzeba ja czyscic w jakis inny sposob i co jeszcze po drodze powinienem zmienic.Dzieki za wszelkie porady.Pozdrawiam.
Zycie jest za krotkie zeby inwestowac w diesla