Judo, Teraz już nie jest na sprzedaż. Przedłużyłem ubezpieczenie pełen pakiet, ogarnąłem co się da pod spodem (wycieki oleju z połączenia skrzyni z silnikiem, uszczelniona miska, jakiś wahacz, zbieżność, oleje), poszło kilka tysia tak więc jeszcze u mnie zostaje, przynajmniej do zlotu w Kronach :-P
Niedługo odstawiam auto na zabezpieczenie lakieru powłoką ceramiczną
http://carok.pl/towar.1327.4nano.pro.sa ... x40ml.html
Dodatkowo cały czas nie mogę zabrać się za swap hamulców na tył, ale zestaw już leży i czeka tak więc jak to ogarnę to zamieszczę na forum info co i jak.
Kilka fotek których w tym temacie nie było
Wiosną tego roku zawitał gwint 8-)
Oraz osłona zbiorniczka płynu chłodzącego (przy okazji reduktorów 8-) ) z 3,3 V8 TDI
S8 FL moje cztery łapy part. 2 NOWE zdjęcia str2
Koszt zestawu zależy od tego jak uda Ci się wyrwać. Ja kupiłem całość używkę aby po testować sobie, tzn tarcze, klocki i zaciski zdjęte prosto z auta.
Oczywiście potrzebne są adaptery, i to trochę skomplikowane. Jeżeli uda się całość spasować aby było solidnie i bezpiecznie dam znać co i jak.
Trzeba jeszcze przerobić linkę ręcznego ponieważ inaczej wychodzi mocowanie w zaciskach od phaetona, ale to już raczej drobiazg na koniec.
Oczywiście potrzebne są adaptery, i to trochę skomplikowane. Jeżeli uda się całość spasować aby było solidnie i bezpiecznie dam znać co i jak.
Trzeba jeszcze przerobić linkę ręcznego ponieważ inaczej wychodzi mocowanie w zaciskach od phaetona, ale to już raczej drobiazg na koniec.
-
- Forum Audi A8