SKRADZIONO AUDI A8 D2 - WAUZZZ4DZ1N003093
SKRADZIONO AUDI A8 D2 - WAUZZZ4DZ1N003093
Witam niestety długo się nie nacieszyłem swoim audi.W nocy z niedzieli na poniedzialek skradziono mi ją sprzed domu w miejscowości Rijswijk w Holandii powiadomilem oczywiscie policje.Szukają i auta i starego własciciela.Podejrzewam starego własciciela poniewaz dostalem tylko jeden kluczyk mial mi dostarczyc drugi bo mial go gdzies niby zwlekal z tym zwlekał i wkoncu zniknal samochod wczoraj oczywiscie wydzwanialem do niego umowilismy sie ale nie przyszedl na spotkanie a dzis juz wyłączony telefon takze mam 99 procent pewnosci że to on ale i na niego przydzie czas.Chcialbym was ustrzec bo jest duze prawdopodobienstwo ze on bedzie probowal sprzedac ten samochod w całosci lub na części.Audi bylo bardzo bogato wyposażone takze same częsci bylyby duzo warte.Poniżej podaje informacje dotyczące tego auta.
Audi A8/S8 4.2b 2000rok srebrne 18"felgi
NR REJ : SB1287J
VIN : WAUZZZ4DZ1N003093
w razie gdyby ktos moze kiedys przypadkiem trafil na to auto albo na jakies info o nim i chcialby pomoc to to ponizej podaje swojego maila i nr tel napewno sie należycie odwdzięcze:
E-mail - berarek@gmail.com
TEL PL 530-660-431
TEL NL 0031-685-304-937
Audi A8/S8 4.2b 2000rok srebrne 18"felgi
NR REJ : SB1287J
VIN : WAUZZZ4DZ1N003093
w razie gdyby ktos moze kiedys przypadkiem trafil na to auto albo na jakies info o nim i chcialby pomoc to to ponizej podaje swojego maila i nr tel napewno sie należycie odwdzięcze:
E-mail - berarek@gmail.com
TEL PL 530-660-431
TEL NL 0031-685-304-937
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 19:34 przez berarek, łącznie zmieniany 2 razy.
on sie akurat rozpłynał niektorzy ludzie maja to do siebie ze za pare groszy robia z siebie k.rwe.Niestety mam jakiegos pecha w tamtym roku w lipcu ukradli mi busa w holandi ponad 11tys e w plecy tu na szczescie mniej ale człowiek ciezko pracuje a ktoś przychodzi i bierze jak swoje uwarzajcie chłopaki na swoje samochody i na czesci z mojego pozdro
berarek, wiem co czujesz , 2 lata temu też mi ukradli moją niunię .
Przykra sprawa , a poprzedni właściciel to polak ??
Przykra sprawa , a poprzedni właściciel to polak ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Moje autko znalazło policja po miesiąca , złodziej chciał przestawić autko w inne miejsce , policja jechała za nim .
Pech chciał , że miałem źle zamontowane pompę PB i kolesiowi zgasło auto na skrzyżowaniu i nie mógł go odpalić .
Wtedy policja go zwinęła .
Jakie było jego zdziwienie jak auto mu zgasło , widział pół zbiornika PB i o co chodzi :mrgreen: A tu zonk.
Pech chciał , że miałem źle zamontowane pompę PB i kolesiowi zgasło auto na skrzyżowaniu i nie mógł go odpalić .
Wtedy policja go zwinęła .
Jakie było jego zdziwienie jak auto mu zgasło , widział pół zbiornika PB i o co chodzi :mrgreen: A tu zonk.
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps:
niestety nie mam fotek nie zdazylem zrobic,srebrny kolor bardzo niskie zawieszenie felga 18" full opcja navi szare skory recaro chromowane lusterka z tylu znaczek S8 peknieta szyba od kierowcy ale kupilem nowa i byla w srodku nie zdazylem wymienic i wgniotki delikatne z prawej strony na przednich i tylnich drzwi u dołu.nr rej podałem wyzej
patent dobry, pod warunkiem że złodziej nie ma urządzenia wykrywającego sygnał gps algo zagłuszacza... a takich złodziei już raczej ze świeczką szukać którzy podchodzą do auta na pusto..Pepeka pisze:Telefon GSM cały czas włączony skrzętnie ukryty w czeluściach samochodu .
Policja po powzięciu takiej informacji o czynnym telefonie w aucie ,zwróci się do operatora o logi stacji bazowych. To najprostsze co można zrobić
co do zwracania się do operatora sieci... nigdzie się nie trzeba zwracać, Policja robi to we własnym zakresie... od ręki ;-)
słuchajcie potrzebuje pilnej odpowiedzi jaki numer skrzyni był w moim audi 4.2benzyna skrzynia 5 bieg automat tip tronic potrzebuje tej informacjo bo dałęm ogłoszenie na stronie nt. dla polakow w holandii ze ukradli mi samochod i zadzwonil do mnie ktos z warsztatu że jakis polak w holandii szukal korpusu do skrzyni biegów i nie chciał podac numeru VIN czy to bedzie ten numer 5HP19C(Y lub J)Z?