części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D2 95 ] Demontaż tylnej półki

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 03 paź 2013, 16:38

no teraz już jaśniej dziękuje, btw pytanie jeszcze o boczek tapicerki drzwi przednich - strona kierowcy boje sie ze przy jego demontazu w celu wsadzenia nowych spinek cos pourywam ew pogubie sie w kablach chyba ze to nie mozliwe tj - wlacznik zamknięcia auta lock unlock , pamiec foteli , sterowanie lusterek mysle ze to 1 kostka ale nie wiem jak z wymienionymi wczesniej modulami 1 kostka czy sieczka?
bądź sobą, wariatów też lubią

Awatar użytkownika
Simone331
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Simone331 » 03 paź 2013, 22:27

preston81 pisze:btw pytanie jeszcze o boczek tapicerki drzwi przednich - strona kierowcy boje sie ze przy jego demontazu w celu wsadzenia nowych spinek cos pourywam ew pogubie sie w kablach chyba ze to nie mozliwe tj - wlacznik zamknięcia auta lock unlock , pamiec foteli , sterowanie lusterek mysle ze to 1 kostka ale nie wiem jak z wymienionymi wczesniej modulami 1 kostka czy sieczka?

w kabelkologii to troszkę tego jest ale zapewniam, że się nie pogubisz. Wszystko ładnie kolorystycznie do siebie pasuje. ;)

Na co warto zwrócić uwagę przy demontażu boczku, to na linkę idącą do środkowej klamki a dokładnie na dwie małe duperelki w postaci metalowej spinki, która przytrzymuje pancerz oraz plastikowego prowadzenia na końcu linki który po wypięciu samej linki potrafi się zawieruszyć pomiędzy butami. ;)

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 07 paź 2013, 17:51

no miales racje dzis poprostu ręce pokaleczyłem krew się polała ale warto było efekt bdb :) dzięki za wskazówki

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 08 lut 2014, 10:42

dałem auto specjalistom od audio itp skasowali mnie nie miłosiernie za wymiane półki i podłączenie rolety no ale efekt koncowy to wynagradza więc jestem juz w komplecie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl