[D2 ALL ] Przerobiony klimatronic co wy nato??
[D2 ALL ] Przerobiony klimatronic co wy nato??
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 23:26 przez wigeth, łącznie zmieniany 2 razy.
[ Dodano: 2010-02-18, 21:20 ]
[ Dodano: 2010-02-18, 21:23 ]
wrazie pytań proszę pytać nie krępować się . zdjęcia przedstawiaja prace jeszcze nie dokonczone ostateczny wyrob jest juz gotowy i jest w aucie i wygląda jak orginał lepiej ja k na foto . odcien koloru jest taki sam jak radia . zrobię zdjęcia to wstawię
Ostatnio zmieniony 22 lut 2010, 09:15 przez wigeth, łącznie zmieniany 1 raz.
- gierobiala
- Super Klubowicz
witam ponownie co to włączników świateł , asr , awaryjnych jest bardzo proste wystarczy mieć orginalne kostki co ida w przyciskie po lifcie i odcimany stare kostki łaczymy kolorami i wstawiamu przekazniczek i wszystko działa , a grzane fotele nic się nie robi wystarczy zamienić dwa piny w kostkach i wszystko jest ok a sterowanie jest tam gdzie powinno być bardzo proste .jedynie jeszcze nie opanowałem swateł awaryjnych ale nie zabrałem się zanie jeszcze ale kwestia czasu .tak jak pisałem postaram się jutro zrobić fotki jak to juz wygląda w aucie . jak dla zainteresowanych postaram się zrobić jakiś schemacik ,opis jak co podłączyć kolorami .
dodałem kilka fotek mojej pracy juz po zamontowaniu w aucie, mam nadzieje ze się wam podoba
dodałem kilka fotek mojej pracy juz po zamontowaniu w aucie, mam nadzieje ze się wam podoba
-
- Super Klubowicz